Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämä pilalla

Nimimerkki: Joku (13)

Mun äiti alko tekee rikoksii ja käyttää huumeit ku olin 4. Ja mun isä jätti mut ja äitin kun olin vasta vauva. Mut joo musta sit tehtiin ilmotus lastensuojeluun ja muutin pois kotoo. Noin 5 vuotiaana vaihdoin taas perhettä. Oon tähän mennessä vaihtanu perhettä jo 6 kertaa. Mulla on pikkuvelikin joka asuu toisella puolella maata.
Mun isä ei oo ikinä ollu sillee mun elämässä, enkä ees mieti sitä. Mä oon aina vihannu mun kroppaa vaikka lääkityksen takia laihduin paljon. Kävin myös jossain aivotutkinnassa, koska  mun päässä oli jotain vikaa ja näin.  
Oon kuitenkin alkanu miettiin että mikä mua vaivaa koska oon menettäny melkee kaikki mun kaverit ja kukaa ei haluu enää hengaa mun kaa. Muutin myös laitokseen joksikin aikaa. Mun äiti ei haluu vieläkään tavata mua ja toivon että joskus mulla ois normaali perhe ja elämä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Anonyymi

17.08.2020 13:02:43

voimia
ja sun kroppa on hyvä sellasena ku se on sun ei tartte muuttaa mitään ittestäs

?

17.08.2020 13:02:43

Hei ! ?
Onpa tosi kurjaa. ?
Mene juttelemaan esim. koulupsykologin, -terveydenhoitajan tai -kuraattorin kanssa. Tai laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin; nettineuvontaan tai Verkkovinkkikseen. Tai mene juttelemaan Sekasin-chattiin tai soita Lasten ja Nuorten puhelimeen, joka on Nuortennetissä. Laitan alle linkit niihin.
https://www.nuortennetti.fi/
https://sekasin247.fi/fullpage/sekasin-2/
https://www.verkkovinkkis.fi/
Nuortenlinkin nettineuvonta löytyy täältä Nuortenlinkistä.
Tärkeää on, että kerrot asiasta jollekin luotettavalle aikuiselle.
Tsemppiä ! ?

Anonyymi

17.08.2020 13:02:43

Toi on kauheeta! Ja se on jos vanhemmat tekee tuota niin ei halua okein nähdä. Mutta kannattaa etsiä uusia kavereita mullekkin voit tulla jos haluut ni kertoo lisää snäpis t_hyvonen2020