Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämä menee huonoon suuntaan

Nimimerkki: Aleksandra (14)

Mun elämä oli just vähä aika sitte hyvin. Mut nyt se on menny huonompaan suuntaan. No siis kaikki alko pari päivää sitten kun erosin mun poikaystävästä (leikitäänpä että Valtterista) mun exän takia (leikitäänpä että sen nimi on Eetu) koska tunsin sitä kohtaan vielä jotain. No sitten mun paras kaveri, joka oli myös ton mun entisen poikaystävän kaveri, niin se ei enää jutellu mun kanssa. Seuraavana päivänä menin tunnustaa mun tunteet Eetulle, ja se ei tykännykkään musta. Ja se ei kyl tuntunu kivalle, koska luulin, että se olis tykänny musta. Ja tänään itkin koulussa noitten juttujen takia.

Tänään tapahtu myös aika paljon muuta. Eli mun kissa laitettiin ulos ja mua alko itkettää sekin koska musta tuntu, että se jää auton alle tai jotain muuta. Ja mun iskä ja äiti huutaa koko ajan mulle. Ja joskus ehkä 1 sitte mun iskä uhkaili äitii puukol. 🙁 Ja iskä on myös satuttanu mua ranteeseen. Mulla on vaan hyvät oltavat koulussa, paitsi että se Eetu on sielä. Ja mun kissa on ulkona ja se ei oo hirveen kivaa elää pelossa koko ajan. Mulla on 3 tosi hyvää kaveria jotka tukee mua näissä asioissa. Myös mun luokka tukee mua ja se on tosi hyvä juttu. Mä en vaan halua olla kotona koska mua pelottaa, että iskä satuttaa mua tai jotain sellaista. ;( Ja mun kissa on mulle ihan sairaan tärkee ja en haluis että sille käy mitään. Noiden asioiden takia mun koearvosanat on pysyny tosi matalana näiden vuosien aikana.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

04.06.2021 20:52:32

Moi. Tiedän että tommonen on epämukavaa. Itellä on koira(sisäkoira) ja aina ku se karkaa nii tuntu et se juoksee auton alle tai jotain sinne päin.