Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämä ei ole helppoa

Nimimerkki: erilainen(ko) (13)

Elämäni ei ole ollut mitenkään huonoa eikä siinä ole tapahtunut mitään hirveätä. Yksi asia minua on vain mietityttänyt. Tiedän, ettei minun ikäisenä vielä kovinkaan moni juo viinaa. Vanhempana kuitenkin useat nuoret alkavat käyttämään viikonloppuja siihen, että juovat erilaisia alkoholijuomia. Entä sitten, kun olen itse vanhempi, jos olenkin erilainen enkä tahdokkaan juoda viinaa.

Olen pienestä pitäen tiennyt, etten koskaan aio edes maistaa alkoholia. Mitä järkeä sellaisen myrkyn kaatamisesta sisälle kehoon on? Minua pelottaa se aika elämästä, kun kaikki on viikonloppuisin ryyppäämässä jossain kotibileissä. Mitä teen silloin? Jäänkö ihan ulkopuoliseksi?

Minua ei vaan voisi enempää kuvottaa mikään muu kuin se, että pilaisin pikkuhiljaa elämääni juomalla alkoholin kaltaista myrkkyä. Sain nyt vähän purettua tätä minun oloa ja sitä, mikä minua mietityttää.:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Anonyymi

08.04.2015 07:35:57

Tosi hyvän kysymyksen esitit! Ryhmäpaine on varmasti suuri juomiseen, mutta juomatta oleminen on hyvä päätös ja se on sun päätös eikä kenenkään muun. Voimia sulle! :)

Anonyymi

08.04.2015 22:11:17

Tiedäthän siis sen että jomattomuus on nykyään normaalia

Anonyymi

23.05.2015 21:59:20

Minun mielestä on hyvä, ettet aio käyttää alkoholia smiley En itekkään aio käyttää alkoholia.

Anonyymi

15.09.2015 13:41:01

On myös paljon muita ihmisiä, joilla ei ole tapana juoda. Se on hyvä asia, ja toivottavasti löydät raittiita kavereita :) Tsemppiä

Anonyymi

22.02.2016 19:34:18

Mun elämästä tuli paljon parempi kun lopetin sen viikonloppujen vieton alkoholin ja sellaisen kaveriporukan kanssa! Musta tuli muslimi ja sain rakkaampia ystäviä kuin koskaan ennen ja tää elämäntyyli on parasta mitä ihmisellä voi olla, puhdasta, terveellistä ja täynnä hyvyyttä ja viisautta! Niin täydellinen ohje löytyy mun uskonnosta siihen että miten olla täydellisen hyvä ihminen. Ei mikää sama juttu ku media sanoo vaan jotakin ihan muuta <3  oon ollut juomatta jo 5 vuotta, ja nyt oon yli 20 v :) teininä teinkin kaikkea tyhmää, mutta se kasvatti mut sellaiseks kun oon nyt ja nään missä pimeydessä silloin olin ja huomaan miten hukassa ne jotkut ihmiset on vieläkin kenen kanssa sillon hengailin. Nyt elämä on täynnä valoa :)