Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämä ahdistaa

Nimimerkki: Apua (12)

4lk alkupuoli meni tosi hyvin. Koulus oli kiva käydä ja elämä oli kivaa. 4lk kevätlukukausi kuitenkin koitti.Aamuisin mulla oli aina paha olo. Mä sain joka ikinen päivä koulussa 'ahdistuskohtauksia' missä mulle tuli huono olo sydän tykytti tosi lujaa ja mua ahdisti ihan sairaasti. Lintsasin melkein joka päivä koska mua ahdisti niin paljon mennä kouluun.
Sitten tuli 5lk asiat meni itseasiassa erittäin hyvin. Mä en enää pelännyt kouluun menoa. Mutta nyt alkoi 6lk. Pelkään eniten koulussa liikuntatunteja koska en halua syödä ja silloin tulee huono olo kun ei ole syönyt. Kouluruokailu on pahin asia koulupäivässä. Mä en vaan pysty syödä meluisassa ruokalassa muiden silmätikkuna. Tai itsessään vain syödä. Toivoisin et en olis ainoa tän asian kanssa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

Annix

17.09.2020 13:11:12

Mikä sua ahistaa kouluun menemisessä? Onko siellä tapahtunu jotain? Ootko jutellu esim psykologin kanssa? Jos et niin käy juttelemassa tsemppiä!

?

17.09.2020 13:11:12

Moikka ! ?
❤?????27.09.2020 13:55
Ei muuten varmana tunnu kivalta.meeppä tekee sillee et mietit hyvän värin,ja hengität sitä nenän kautta sisään.mieti huono väri,puhalla se suun kautta ulos,taas hyvää värii sisää.se auttaa mua aina ku joku alkaa vittuilee mulle.tsemppii!
Tässä on se kommentti. Anteeksi, jos tein luvattomasti kun kopioin sen tähän ja nimimerkinkin jne.
Tsemppiä kaikille ! ?

❤?????

17.09.2020 13:11:12

Et oo ainut mun täytyy usein mennä yksin pöytään.käy lukee "lovely"n tarinan kommentit.sielä on mun vinkki.

?

17.09.2020 13:11:12

Hei ! ?
Et todellakaan ole ainoa, joka ei pysty syömään isossa kouluruokalassa. ?
Hyvä on kun kerroit asiasta täällä. ?
Suosittelen kertomaan asiasta koulukuraattorille tai koulupsykologille.
Lähetä wilmassa kuraattorille tai psykologille viestiä tai pyydä vanhempaasi tai opettajaasi järjestämään sulle aika kuraattorille tai psykologille.
He osaavat auttaa sua ja voivat järjestää sulle ruokailun jossain muussa tilassa.
Tsemppiä ! ?

Moi

19.04.2021 05:10:13

Mulla sama juttu, olen 7lk ja syön ruokailussa ystävien kanssa mutta pelottaa ahdistus, joka tulee kesken päivän tai kesken ruokailun. Ruokailussa tuntuu, että kaikki tuijottavat. Olen menossa etäjakson jälkeen tänään kouluun ja se jännittää ja pelottaa.