Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Elämä

Nimimerkki: tuleva_psykologi (18)

Hei! Olen 18- vuotias. Mulla oli aikasemmin elämässäni vaikeaa, mutta pääsin kaverin kuolemasta yli, tiedän se on vaikeaa. Alotin myös viiltelyn sen jälkeen ja siinä oli pari itsemurha kertaa, mutta lopetin ne molemmat 2020, kun tiesin että saan apua ja se satutti läheisiä tosi paljon. Nyt olen ollut kuivilla viiltelystä ja itsemurha keissistä alle vuoden ja olen siitä kiitollinen kaikille ketkä halusi auttaa ja tukea siinä. Rupesin harrastamaan motocrossailua, nyrkkeilyä ja ratsastusta. 2020 halusin kokeilla nyrkkeilyä, se oli mielestäni kivaa. Motocrossia rupesin harrastamaan joulun jälkeen ja ratsastusta tammikuussa 2021. (Jos joku haluaa harrastaa jotakin lajia tai unelmoit, ota unelmista kiinni ja rupea harrastaa sitä, kysy kumminkin sinun vanhemmilta lupa! <3)

Tällä hetkellä mulla menee tosi hyvin, mulla on poikaystävä, lapsi joka on 4 vuotias tyttö, mulla on myös tanskandogin pentu Kingi, hän on 2 kuukautinen ja tykkää leikkiä. Tykkään auttaa ihmisiä ja kuunnella niiden ongelmia. (Kukaan ihmisistä ei ansaitse pahaa oloa, eikä ansaitse tappaa itseään). Jos näen koulussa kiusaamista, niin haluan puuttua siihen. Opiskelen tällä hetkellä ensihoitajaksi kolmatta vuotta, valmistuminen on lähellä. Luen samalla psykologiaan eli haluaisin olla psykologi myös, (koska haluan auttaa ihmisiä). Vapaa-ajalla kuuntelen musiikkia, käyn lenkillä koiran kanssa, tykkään myös ulkoilla.

Haluan sanoo vielä sen, että olet just täydellinen tommoisena kun olet ja muista hankkia apua! Koskaan ei ole liian myöhä <3 (Olen itse jutellut/puhunut sekasin247 chatissa ja  Netari. Siellä ne osaavat auttaa sinua paremmin ja kaikkein tärkein on se että uskallat puhua! kukaan ei pakota <3)

Anteeks että tästä tuli näin pitkä, mutta toivottavasti teilläkin menee hyvin! <3 Apua on aina tarjolla, kun sitä tarviit!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *