Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ei vaan jaksa

Nimimerkki: Yksinäinen (12)

Moi! Oon 12-vuotias tyttö, siis kutosluokalla ja tässä on vähän tämän ja viime vuoden tapahtumia.

Mulla on kyllä kavereita, ja oon koulussa niiden kanssa välillä. Välillä oon ihan yksin ja vain katson kun muut tekevät yhdessä kaikkea hauskaa. Viime vuonna kun olin vitos luokalla, viiltelin pari kertaa meidän keittiöveitsellä, koska oli niin paha olla, onneksi tilanne vähän muuttui ja lopetin. Tuntuu, kuin kaikki mun luokkalaiset vaan syrjisi mua tai jotain, koska joko oon välitunneilla yksin, tai mua vuoden nuorempien kanssa. Mulla on kyllä pari kaveria meidänkin luokalta, mutta en ole juurikaan heidän kanssaan välkillä. Suurin osa kavereistani on poikia, ja minulla on pari tyttö kaveria toisista kouluista.

Mutta mulla on yks ”kaveri” joka oli ennen mun bff, mutta hän alkoi puhua vain kolmesta asiasta. Animesta, siitä kun hän pääsee kummitätinsä kanssa tokioon, ja hänen parhaasta kaveristaan. En ymmärrä kaveriani, kun hän on edelleen sen kanssa parhaita kavereita, vaikka yhdessä kohtaa tuo kaveri vain ingnoorasi kaveriani. Kysyin, jos hän haluaisi jonkun kavereistaan mukaan sinne tokioon, niin kenet hän haluaisi. En yhtään yllättynyt että hän sanoi parhaan kaverinsa, vaikka ihmettelen sitä kyllä. Kaverillani ei edes ollut mitään kunnon tekosyitä siihen, pari meni näin: Voin olla parhaan kaverini seurassa oma itseni, tai hänen kanssaan voi puhua animesta. Aloin silloin miettimään, eikö hän muka voi olla mun seurassa oma itsensä? En siis itse ollenkaan tykkää animesta. Silloin kuin tuo paras kaveri ei vastannut tai halunnut nähdä kaveriani, olin kaverini tukena, mutta nyt häntä ei kiinnosta enään minun asiat. Mitä minun pitäisi sanoa? Mitä minun pitäisi tehdä kun kaverini ei enää halua olla kanssani? Pitäisikö minun katkaista välit vai…?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

krisu

03.05.2021 10:56:27

mul on ollu hiki

Anonyymi

03.05.2021 10:56:43

:/

Anonyymi

05.05.2021 18:04:51

Ei kukaan ansaitse tollasta kohtelua.

Nuortenlinkki

06.05.2021 08:09:28

Moikka Yksinäinen, 

Kirjoittaisitko meille Nuortenlinkin nettineuvontaan? Siellä voidaan yhdessä miettiä, mikä auttaisi tilanteessasi. Kirjoittaminen on nimetöntä ja maksutonta, ja luotettava aikuinen vastaa viestiisi. Voit laittaa viestin tästä. <3

-Nuortenlinkki

Anonyymi

26.05.2021 10:09:54

Memmu