Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

17.11.2017 | Kiusaaminen

Ei oo enää voimii

Nimimerkki: Voimaton (Alle 12)

Musta tuntuu, et mun elämä on vaa täyttä pas*aa. Ai miks? No mäpä kerron. Kaikki lähti siitä, kun neljävuotiaana mun isä kuoli syöpään. Ei se sillon nuorena mua nii paljoo masentanu, toisinku nyt. No ku pääsin kouluu, kaikki oli iha hyvi, kunnes kolmosella mua alettii kiusaa. Se kiusaaja on/oli mun entinen kaveri. No, se oli haukkumista, kamppimista ja selän takana puhumista. Ja samaahan on nykyää. Mut sit meijän luokan pojat (joita on kolme). Tää alko tänä vuonna. Siis, ne lyö mua, yms. Pelkään sairaasti yhtä tiettyä poikaa. Se on lyöny mua niin useesti, ja mua on sattunu sen takii niin useesti.

Mä en varmaa nyt ois täs kirjottamas tätä, ellei mul ois mun ystävää, Lauraa (saan kertoa nimen). Se on mulle tärkeempi ku KUKAA mun elämässä. Se on ainoo (paria nettikaveria lukuunottamatta) joka tietää mun elämästä nää syvimmät kolkat. Ja vaik ollaanki näi nuorii me seurustellaa. Ei ees sitä voi kuvailla, kuinka tärkee se on. Mä oon myös aika (tosi) nirso, jonka takii oon aika laiha. No, sitku en ees nykyää TAHO syyä, oon entistäki laihempi. Laura siis on viillelly, joka on tuonu mulle vaa lisää huolta.

Tahdonki sanoo teille, et muistakaa: Ulkokuori ei kerro kaikkee.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Outojaerilainen

22.11.2017 15:46:43

Oot tosi rohkee, kun uskallat kirjottaa tolleen tänne nettiin.

Oot tärkee, vaikka sua satutettais tai lyötäis. Kun menettää jotain, tajuu kuinka tärkee ja arvokas se on ollu itselleen. Tiiän et ihmisen sisälle ei näe ennen, kun sen tuntee tarpeeks hyvin, mut sun niin sanotusta "stoorista" näkee et elämä on hankalaa. Itteäni on joskus kiusattu, mut sitte tajusin et itsensä vihaaminen ja elämän vihaaminen ei auta.

Elämällä on tarkotus. Elämää ei oo tarkotus tuhlata tosta vaan. Mikään ei ole sattumaa, tai kohtaloa. KAIKELLA, jopa kiusaamisella on sun elämässä tarkotus. Heitä pois se kiusaaminen sun elämästä ja ole sinä.

Tsemppii ja siunausta <333

Anonyymi

05.12.2017 08:49:31

Elämä vaan on joskus niin vaikeeta varsinkin tuossa iässä mutta jos yrittää jaksaa niin kaikki se huono on ohi nopeammin kuin edes huomaatkaan. Jonain päivänä vielä ajattelet ja muistat kaiken sen huonon katsoessasi taaksepäin mutta myös muistaen että pääsit sen ylitse vaikka välilläkin saattoi tuntua siltä että et millään jaksa enää mutta loppujen lopuksi ihminen voi selvitä melkein mistä tahansa ja silloin myös huomaat miten paljon vahvempi sinusta on tullut. Yritä löytää jokin ilonlähde itsellesi, jokin asia tai ihminen joka saa sinut onnelliseksi sillä se auttaa sinua jaksamaan. Tiedän että juuri nyt nämä sanat eivät välttämättä lohduta paljoakaan mutta älä silti luovuta. Minä uskon sinuun, tsemmpiä!