Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ei kunnon tarina mutta selitys

Nimimerkki: Lähentelijää vastaan kiusaamalla silmäterää (13)

Moi!

Mua on kiusattu satunnaisesti koko viime ja tämä vuosi. Siitä ei voi kertoo opelle ku ope ei välitä. Aloin kuitenkin haukkuu takaisin ja niin minusta tuli yhden toisen ihmisen kiusaaja. Ollaan kavereiden kaa kiusattu tätä yhtä ihmistä, koska sen hygienia on jotain maailman likaisinta. Vaikka yritetään olla sen kanssa, mutta ei voida koska sen hiukset on niin likaset ja se käyttää samoja likaisia vaatteita ympäri kuukauden ja siitä syystä se haisee hirveeltä.. sad 

Se tulee aina nauraa jos mua sattuu (silloinkin kun me ei kiusattu sitä). En oo päässy yli omasta kiusaamiskokemuksesta, mutta kun me tiedetään että niillä on rahaa ostaa vaatteita ja yks kaveri nähnyt että niillä on pesukoneet (ofc), niin miksi sil on ne samat likaiset vaatteet…?

Mun oma kiusaaminen on myös kateutta, koska se syö 10 kertaa enemmän kuin minä ja mä oon ylipainoinen ja siitä mua kiusattiin. Ja tää toinen tyttö jota me kiusataan on laiha vaikka syö ihan sairaasti ja ei liiku juurikaan. Se on tän vuoden open ”suosikki”, mutta koko luokka pelkää sitä opettajaa, koska se on ”lähentelijä”. Se otti tän meidän kiusaaman ihmisen silmätikukseen ja myös mun kaverin. Se lähentelee niitä eikä voida mitään. Mutta tää jota me kiusataan tykkää että joku yli 36-vuotias lähentelee sitä (eli ei oo kaikki muumit laaksossa).

Tää on sellainen ”tarina” missä kerron siitä et mua on kiusattu ja musta on tullut kiusaaja. Mutta yritämme kuitenkin saaha yhdessä melkein koko luokan kanssa ”lähentelijä”-opettajan työttömäksi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

17.04.2016 11:16:16

no kannattaisiko teidän puhua vaikka rehtorille siitä opettajasta. ja mun mielestä kaikkien kanssaa pitäis ainakin jotenkin tulla toimeen'