Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

21.07.2017 | Koulu, Yksinäisyys

Ei kannata jäädä porukasta

Nimimerkki: Vetäytyjä (17)

Eli ekalla luokalla miun luokassa oli 6 tyyppiä ja kaikki oli hyvin. Sitte yks jäi luokalle ja meit oli enää vaa viis. Kaks tyttöö, kaks poikaa ja mie. Ala-asteella mie leikin ja pyörin vuotta vanhempien kans ja ku ne lähti yläastelle olin sit vuotta nuorempien kans.

Yläasteelle mennessä tein virheen enkä menny heti uuden porukan mukaan, vaan jatkoin niitten vuotta vanhempien kans hengailuu. Ja taas ku ne lähti lukioo ja amikseen mie jäin yksin. Oman luokan porukkaan en enää päässyt mukaan vaikka oisin halunnu. En mie kyllä koskaan ole kokenut kuuluvani mihinkään porukkaan.

Ja harrastusporukassa miulla on ”kavereita”, mut niittenkää seurassa en tunne kuuluvani porukkaan. Ja usein miusta tuntuu et oon kaikille ns. kakkosvaihtoehto.

Mutta oma vikahan se periaatteessa oli ettei menny porukan mukaan, mutta kun se ei tuntunu hyvältä olla siinä porukassa. Ja nykyisessä amisluokassa 7/9 on aikuisia. Mikä toisaalta on hyvä koska aikuiset ei anna kenenkään jäädä yksin, mutta ei siellä ole nuoria kenen kanssa pyöriä…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Anonyymi

29.07.2017 21:00:38

Ok

VapaaehtoisestiyksiN

09.12.2020 05:46:10

toivottavasti löydät kavereita