Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ei jaksa elämää mut se vaan jatkuu

Nimimerkki: minä itse (14)

Moi, mä oon 14.v tyttö. ja mulla on monia ongelmia ja mä en tiiä mistä tää mun olo johtuu, vaikka haluisin tietää. mulla on sitä et nukun liian vähän, ei oo ruokahalua, ja muuta. käyn psykiatrilla ja mulla on tukihenkilö. mulla on kait ahdistusta myös. itsetuhosia ajatuksia, s**nnitelmia, ja oon myös yrittänyt kahesti.

Mä en tiedä syytä tähän mut mun elämäs on tapahtunu paljon ja ei niin paljon. mun vanhemmat on eronnu jo kauan sitten. mä en oo ikinä oikeestaan pitäny ittestäni mut vuonna 2022 se muuttu siihen et vihasin itteäni. mä valehtelen mun olosta ja esitän. Koulu ei mee niin hyvin vaikka keskiarvo on 8.2. mulla saattaa olla adhd mut ei sitä voi ite diagnosoida. En usko et se vaikuttais siltikään tähän oloon kovin paljon.  Kohta alkaa taas koulu ja tulee enemmän paineita ja muuta. mulla ei oo ketään muuten kelle puhua jollei netissä. Mut musiikin kuuntelu on auttanu mua jotenkin jaksamaan. Ja toivon et se auttaa kaikkia muitakin. 

Jos ikinä kukaan teistä joka lukee tätä tarvii apua missä asiassa vaan hankkikaa sitä. ja ei se olotila oo ikuinen kyllä se muuttuu, se ei oo pysyvää. Eikä teiän syytä jos tunnette jollakin tavalla vaikka masentuneisuutta tai jotain muuta. Jaksamista kaikille!❤️

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *