Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Biseksuaalisuus ja viiltely

Nimimerkki: Joku vaan (13)

Olen 13 vuotias tyttö. Tajusin olevani biseksuaali noin vuosi sitten. Yritin sivuuttaa sen tunteen ja uskotella itselleni, että olen hetero. Kuitenkin pääni sanoo koko ajan. ”Olet biseksuaali ja olet ihastunut tyttöön”.

Ihastuin parhaaseen kaverini joka on myös bi. Välillämme oli jonkinlaista säätöä kunnes välimme katkesivat. Nyt tapasin pari viikkoa sitten pari vuotta vanhemman tytön. Ja kappas, olen ihastunut häneen. Hän on kuitenkin hetero.

Hänen piti tehdä yksi haaste, jossa kertoi omat mielipiteensä ihmisen ulkonäköön, mielipiteisiin yms. Hän teki haasteen minusta ja jopa laittoi kohtaan ”jos pussattaisiin” melkein ylimmän kohdan eli mielyttävimmän. En ole ihan varma että peitteleekö hän tunteitaan, vai kuvitteleeko hän minut esim. pojaksi ja vastaa sen perusteella.

OLISI KIVA SAADA TEIDÄN KOMMENTTEJA JA VAIKKA APUJA!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

25.10.2019 14:01:06

Mä oon tällä hetkellä ihastunu mun parhaaseen kaveriin (oon siis tyttö ja bi) ja se sano eilen et se on ihastunu muhun myös (sil on siis pari muutaki ihastusta) ja se sano et on niistä sen ihastuksista ihastunu muhun kaikist eniten ja mä en tiiä mitä mä teeeeennn