Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Auttakaa!!

Nimimerkki: 05Tyttö (13)

Eli siis mulla on ollut ennen mm niiku ibf joka on poika.. Ja noh, noin vuos sitten yhtääkkiä se lopeti puhumaan mulle, musta tuntu eka et se teki itsemurhan (Se oli puhunu mulle sen masennuksesta), mut siitä ei oo varma.. Mutta siis asiaan! Mun perheessä on siis 4 lasta ja kaikki on tyttöjä. Mun isosisko joka on kasil nii joo tietty on poikakavereita ja poikaystävä, mun pikkusisko joka on vitosel silki on?? Ja sit viel mun pienin sisko joka on 1lk:lla silki on?!! Okei ykkösluokkalaisten romantiikkaa ei lasketa xdd… Mut siis oon ainoo meijän perheestä jolla ei oo! JA siis haluaisin jonkinlaisen poikakaverin mut poikaystäväki ois iha jeess ja joo. Help!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

CradleOfFilth

12.03.2018 09:08:40

Se kiire näitten ihmissuhteiden kanssa kerkiää.... ajallaan, ja muista velhot ovat aina ajallaan :
)

sadesaihke

19.03.2018 16:16:00

Eiköhän sullekkin löydy se poikaystävä ajallaan. Ei kannata ainakaan kiirehtiä, aina ei heti tule se just sopiva vastaan. Joskus sitä ei löydy koskaan, mutta saahan sitä toivoa. Ja ennenkuin päätät alkaa seurustelemaan, mieti tarkkaan että mikä on sopivaa ja mikä ei. Toivottavasti sullekkin se toivottu poikaystävä löytyis! (:

Nuortenlinkki

22.04.2022 06:28:58

Moikka Outo Tyyppi, kiitos tarinastasi <3 uskon, että moni nuori pystyy samaistumaan tarinaasi ja siihen, että ainakin ajoittain kokee ulkopuolisuuden tunteita. Tosi hienoa, että olet avautunut läheisillesi tilanteestasi ja ymmärrän, että kynnys jutella aikuiselle / ammattilaiselle voi olla suuri. Oletko koskaan käynyt Sekasin chatissä? Moni kokee sen hyväksi väyläksi purkaa ajatuksiaan, sillä sinne pääsee juttelemaan samana päivänä ja anonyymisti.

Terkuin Eveliina Nuortenlinkistä :) 

Anonyymi

30.04.2022 21:04:14

Hei, mä oon myös ujo ja usein on vaikeaa puhua aikuisille ja kertoa omista asioistaan joten ymmärrän hyvin ton että ei oikein uskalla hakea apua. Mut kannattaa kertoo jollekki aikuiselle johon luotat sun ongelmista ja se voi auttaa sut eteenpäin avun hakemisessa. Voisit vaikka kirjottaa viestin tai kirjeen niin sun ei tarttee ite kasvotusten kertoa!!!