Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

15.06.2016 | Kiusaaminen, Koulu

Asiaa

Nimimerkki: Tärkeää asiaa (12)

Tosiaankin oon menossa kutoselle ja mulla olisi pientä murehdittavaa… Mun yksi hyvä ystävä lähtee yläasteelle sitten kun kesäloma loppuu. Ja mulla on vaan 2 ystävää, joihin en oikein luota.

Oon tosi erinlainen, koska oon jo seurustellut, mutta musta se oli tyhmää, koska oon vasta 12. Käytän myös erilaisia vaatteita. Mua sanotaan oudoksi, koska oon vähän kovaäänisempi ja nauran tosi usein. Sen takia aloin olemaan tosi hiljanen varsinkin luokassa. Yritän hymyillä kaikille ja olla myös mukava.

Mun mielestä erilaisuus on hyvä! Asun myös erilaisessa paikassa. Eli ”Suossa”, niin meidän luokkalaiset sanoo. ”Heti kun avaa oven, niin on suota”, noin ne on sanonut. D; Tiedän, että ne sanoo sen läpällä, mutta musta se ei ole kivaa.

Mietin joskus vaihtamista toiseen kouluun, joka on myös samalla paikkakunnalla, mutta en enää sen jälkeen kun kaikki toisesta koulusta olevat mulkkas mua ja tuijotti mun vaatteita. Ne on myös nauraneet mulle. Toisaalta olisi mukava vaihtaa koulua jollekin toiselle paikkakunnalle.

Siitä vielä, että me pelataan meidän luokkalaisten kanssa futista. Aateltiin pitää semmoinen loppupeli kun koulu loppuu ja sanoin, että tuun mukaan, niin sitten vaan yksi pojista sanoi että älä tuu. Sitten se vaan kattoi mua ja vähän mulkoili, tai kuitekin kattoi sillein jännästi. Ja sitten se alkoi pelaa. Mutta siksi yksi ihan ok tyttö sano, että tuu pelaa. Niin se poika vaan kattoi mua.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *