Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ärsyttää

Nimimerkki: ? (13)

Isäni ja äitini ovat aina riidelleet melkein kaikesta ja myös olleet todella kilttejä yms. Mut nyt viime aikoina kaikki on menny entistä pahemmaks. Epäilen et iskällä on alkoholismi kun se aina linnottautuu illaks meidän autotalliin ja kun tulee joskus takasin haisee ihan alkoholilta. Sit aamusin se on ain ihan ragena ja ragee ihan pikku asioista esim ku mun puhelin oli jääny yläkertaan ja sit se alko soimaan ku mun kaveri soitti nii siitäkös iskä vasta rageski ku jätän kuulemma ain mu puhelime tänne pirisemää. Äiti ei ikinä mua puolusta mut kyllä se mun pikkusiskoo (7v) ja pikkuveljee (9v) puolustaa. Oon kyl sanonu siitä et mua ärsyttää tommone,mut muutosta ei oo näkyny.

Sillon ku mul on huono päivä mä esim oon vaan aivan hiljaa ja paiskasen ain mu oven kii. Äiti on sanonu mua hulluks ja et se laittaa mut lastenkotii mut en ainakaa viel oo joutunu. Iskä on lyöny mun pikkusisaruksia vyöllää takapuoleen ku en oo ollu paikalla mut vaan yhen kerra. Tajuun et tää on aika huolestuttavaa mut en haluu joutuu äitistä ja iskästä eroon. Haluisin puhua jollekkin mun ongelmista mut ei oo ketään sellasta ku terkkari on semmone jolle mä en
kyl mitää puhu.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(4)

Location

Anonyymi

12.12.2017 17:31:56

Jos terkkarille tai muulle koulun henkilökunnalle puhuminen tuntuu vaikealta, niin ota ensiks yhteyttä jonnekkin vaikka sekasin chatissa tai muussa samantapaisessa anonyymisti netissä tai puhelimessa. Ehkä tän nuortenlinkki -sivuston kautta joku osaa auttaa sua alkuun.

Mut faktahan on se että kyl teijän perhe tarvii apua. Ei ole kauheen normaalia uhkailla jollakin lastenkodilla? Ellet sitten ole perseillyt jollakin tapaa oikein olan takaa..ei siinä ei se kyl sillonkaan ole hyväksyttävää.Ja isäs ryyppääminen. Olis sun laps hyvä jollekin kertoa ennenkun ongelma vain pahenee. Ymmärrän et haluut pysyy vanhempies seuras.

Toivon et sulle nyt vastaa joku tän sivuston työntekijöistä koska itse en osaa paljoakaan auttaa kun en osaa kokonaan tätä ''mihin kannattaa ottaa yhteyttä jnejne'' - tuubaan.

Anonyymi

04.05.2020 14:57:16

komppaan tätä ekaa kommenttia!!! kyl se siit vielä

Yritän auttaa

04.05.2020 14:57:16

No siis. Kannattaa ihan oikeesti kysyy vaik jos kysyt ensin jotain trans ihmisistä ja katot niiden reaktion ja sitten oikeesti kysy "miten reagoisitte jos oisin trans" ja jos ne vastaa hyvin nii voit jossain välissä kertoo niille sen. Ite käytin tätä ku tulin ulos lesbona. Se toimi, koska en kertonu niille, kenen mielestä se oli outoo, tyhmää tai jotain sen suuntasta. Voit myös kirjottaa viestin, kirjeen tai jotain sellasta tai ihan vaan kertoo vaikka autossa, missä se ei pääse pois siitä tilanteesta ja sen on pakko vastata jotain tai reagoida tai muuta. Eniveis sulla on oikeus olla just sellanen ku sä oot ja kukaan ei SAA muutta sua! Oot täydellinen just noin!!
LuvLuv

TeZVX

14.01.2021 16:52:14

Tiedän tunteen... Mä olen itsekin transtyttö ja mua ahdistaa kans just tollaset asiat. Koita pyytää apua läheisiltä. (Tai esim. koulukuraattorilta). Usko tai älä, se auttaa, että pääset puhumaan tuosta asiasta luotettavalle henkilölle. Sukupuolella, iällä tai muilla sen kaltaisilla asioilla ei oo mitään vaikutusta sun arvokkuuteen.