Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

14.05.2020 | Ahdistus

Apua, mä en vaa jaksa enää:(

Nimimerkki: :/ (15)

Hei. Tää ei oo tarina, mut mua pelottaa.. mun on vaikeeta miettii mitä kirjotan tähän, ku mun mieli on iha sekanen, mut joo.. mua ahdistaa ihan koko ajan, mä en puhu kellekkään jollei oo pakko/joku kysy multa jotain. Ainut juttu mikä pitää mut rauhallisena on musiikki mitä mä kuuntelen oikeestaan 24/7. Mun on vaikeeta tehä mitään ja koulussa mä saan tehtyy ne pari pakollista tehtävää just ja just.
Aina iltasin ku mä yritän nukahtaa mul on joka kerta joku oire mikä estää sen, kerran mä jopa menin lattial nukkuu ku mua ahdisti sängyssä. Mä en oikeestaa kai viiltele, mut mä koitan purra sellasii pienii ”reikii/pisteitä” tai jotain mun käteen ja sit eilen mä hakkasin mun polvee vaa et mul tulis mustelma ja tuliki aika iso, tein sitäki varmaa puol tuntii. Sit mä raavin itteeni tosi usein ilman syytä. Mua pelottaa et jos mä en saa apuu ennen ku koulut alkaa taas nyt kevääl, et mä en vaa kestä luokas jos siel on meluu ja sit suunnillee sekoon tai jotain.
Ja sit mua pelottaa et mut vaa tungetaan jollekki kuraattorille, joka kokee et oon terve, ku en varmaa pysty puhuu mistään. Mä haluisin vaa jonnekki laitokseen, et mä en tekis itelleni mitään ja et saisin olla rauhas.. mul on varmasti viel paljon juttui, mut mul ei nyt vaa tuu mieleen.. Mut mua pelottaa kertoo kellekkään ku mua pelottaa et tää aliarvioitais ja nii..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

?

14.05.2020 15:40:24

Hei! ?
Onpa kurjaa. Mäkin jännitän tosi paljon omista tunteista puhumista, mut se oikeesti auttaa. Kasvotusten puhuminen on mulle vaikeeta, mut mun on tosi helppoa laittaa viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen.
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tms.
Kurjaa kun jouduit odottamaan kommentteja heinäkuuhun asti kun olisit varmaan tarvinnut niitä ennen kuin etäkoulu päättyi. Toivottavasti sun loppukevät meni silti hyvin. ♥️
Älä huoli, kaikki kyllä järjestyy! ❤️
Tsemppiä! ?? ?

True lover

14.05.2020 15:40:24

Moikka!
Kuin tätä sun kirjoitusta ja jotenkin näen itseni, vain vuosi sitten. Mut valtas valtava empatian ryöppy kun pysähdyin aina ajattelemaan lukemaani lausetta, jonka olet tänne rustaillut. Ja hyvä että olet.
Haluisin kai vain rohkaista sua puhumaan. Se on alussa pelottavaa, ja tuntuu, että jokainen ajattelee että "mitä h*ttoa sä selittää, tää tyttöhän on kunnossa" mutta ei se niin mene.
Jos et uskalla puhua aikuiselle, testaa jotakin chattia esim sekasin - chat. Tai tuu juttelemaan mulle. Pääasia kuitenkin, että pääset puhumaan.
Itsensä satuttaminen (tavalla tai toisella) on aina konkreettinen avun huuto, joka pitää ottaa huomioon. Sä oot huutanut apua ja jonkun tulisi sen huomata, nähdä, ottautua ja auttaa sua.
Lähetän sulle paljon, paljon voimia, rakkautta ja haleja. Et oo yksin, muru. Tuu juttelee

aaali

14.05.2020 15:40:24

hemmettiä nyt oikeesti

Anonyymi

14.05.2020 15:40:24

Ikävää että satutat itteäs :/ mut jos ei pysty puhuu esim. Kasvotusten niin voi soittaa vaikka kriisipuhelimeen tai mennä juttelemaan sekasin chattiin.
Sulla tulee vielä hyvät ajat mä lupaan ja kaikesta selvii ❤️

Anonyymi opettaja

03.04.2022 18:58:44

Tosi kurjaa ? olisiko jotain kriisipuhelimeen menoa ? Tai vaikka lasten chattiin? On olemassa monia erilaisia chatteja missä jutella ammattilaisen kanssa ❤️ Tsemppip