Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ansaitsinko tämän?

Nimimerkki: autotyttö :) (14)

Olen 14-vuotias tyttö. Kun yläaste alkoi, menin täysin uuteen kouluun. Tutustuin koulusta mukavan oloiseen poikaan. Olimme jonkun aikaa kavereita
jonka jälkeen aloimme pian seurustelemaan. Aluksi hän käyttäytyi todella hyvin minua kohtaan. Jossain vaiheessa tilanne kääntyi eri suuntaan. Meille tuli riitoja pienistäkin asioista, poikaystäväni suuttui todella helposti.
Joskus, ihan tavallisessa tilanteessa, hän rupesi kuristamaan minua. Toisinaan se löi ja potki. Usein hän käski minut seisomaan, ja en aavistanut mitään pahaa, mutta sitten hän potkaisi minua lujaa. Kerran melkein pyörryin. Joskus hän tönäisi minua patteria päin ja korvalävistyksestäni alkoi vuotaa verta. Hän myös muistaakseni puristeli/nipisteli mun rintoja tosi kivuliaasti, vaikka olin käskeny lopettaan, ja hän selvästi näki että mua sattu.
Siis tämähän ei muuten olisi enää ongelma, mutta kohta alkaa taas koulut ja olemme samalla luokalla edelleen! Olen siis jo eronnut tästä poikaystävästä ja saanut uuden, mutta minusta tuntuu hyvin epämiellyttävältä nähdä hänen kasvojaan joka päivä.
Joskus eromme jälkeen hän on laittanut minulle instassa viestejä ”tuun käymään?”, ”mitä sanoisit jos tulisin nyt teijän ovelle”, sekä kuvia läheltä taloani. Hän ei onneksi koskaan ole tullut, mutta koin nuo viestit erittäin ahdistavaksi.
Mitä mun siis nyt kannattais tehdä? Oon kertonu tästä vaan parille kaverille. Pitäiskö mun puhua myös muille? Miten selviän vielä kaksi seuraavaa lukuvuotta hänen kanssaan samalla luokalla?
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

04.08.2022 06:12:45

Moi autotyttö. Tuo on todella ikävää, että olet joutunut kokemaan väkivaltaa parisuhteessa, väkivalta ei ole ikinä ok!

Tuo on ymmärrettävästi erittäin ahdistavaa, että poika edelleen yrittää saada sinuun kontaktia ja kaiken lisäksi ottaa kuvia läheltä asuntoasi. Onko koulussasi esim. koulupsykologia tai terveydenhoitajaa, jolle voisit käydä juttelemassa asiasta? Tärkeintä olisi, ettet jää asian kanssa yksin ja pääsisit myös juttelemaan tilanteesta jonkin luotettavan aikuisen kanssa! Kannustan sinua myös keskustelun yhteydessä miettimään haluaisitko tehdä tapauksesta rikosilmoitusta.

Nuortenlinkin nettineuvontaan voi myös laittaa viestiä ja jutella myös sitä kautta ammattilaisten kanssa. 

t. Eveliina / Nuortenlinkki