Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

12.05.2020 | Viiltely

Alkoholistin lapsi Ja muutaki sekoilua

Nimimerkki: Enminätiedä (14)

Aattelin kirjottaa täs siit mitä oon kokenu tän neljäntoista vuoden aikana. Tosiaan synnyin sillon noin 14vuotta sitte. Ku olin kolme faijja lähti en nähny sitä pariin vuoteen koska se ei halunnu nähä mua. Mutsi masentu ja alko juomaan. Mutsil on ollu tosi monenlaisia miehiä joista yks oli ihan hirvee. Se uhkas tappaa mun äidin mun silmien ees ja muistan ku menin mein autoon ja äiti kysy multa että ”mihin me nyt mennään” meillä ei sillon tosiaan ollut omaa kämppää. Sit mutsi eros siit miehest joka oli satuttanu äitiä sinä yönä.
Sen jälkee äiti oli muutaman ilma miestä ja sit tuli ihan kiva mies. Äiti joi tällönki joka ilta. Sen väkivaltasen exän kanssa mutsi joi tosi monesti päiväs. Ja muistan ku äiti oli töis nii mä jäin sinne ja siel oli porukaa jotka vaan joi ja muistan kun mä vaan itkin mun sen hetkises huonees. Noh sit mutsi eros sen viimesest pitemmäst suhteest. Jonka jälkee sillä on ollu monta miestä. Muista yhenki ku myöhästyin koulust ku nukuin pommiin. Yöl ei sillo tullu nukuttua ku ne kaks vaa ryyppääs. Sit ku menin koulust kotii sen parin tunnin koulus olon jälkee. 
Mutsi oli töis ja mä meni himaa yksin. Siel se mies vaan ryyppäs. Sit mutsi vei sen kotiisa ja ite ryyppäs. (Tos välis ehittii kyl muuttaa eri asuntoo tän pitemmän suhteen ja tän sen ryyppykaverin välis siis.) Sit 2016 oli faijjan häät ja mä vaan itkin siel niitte humalassa olevien ihmisten keskel ku mun faijja vaa hakkas niit. Mun faijja on siis väkivaltane kännis. Se ei tosiaankaa juo joka pv. Nyt tänä vuon ku sossut tuli käymään meil nii mutsi suuttu mulle sitku faijja oli tehny lasun. Se lupaili lopettaa juomisen mutta ei oo sitä tähänkään päivään mennessä tehny.
Mul on menny tän etäkoulun aikana tosi huonosti koulus ja mun arvosanat on laskenu todella paljon. Opettajatkin on huolissaan musta. Ja noh nyt on koht kaks vuot siitku mä viilsin eka kerran. Mutta tässä mä vähän avasin mun elämää.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(5)

Location

?

12.05.2020 16:59:23

Hei! ?
Onpa kurjaa.
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tai mene juttelemaan kuraattorin tai koulupsykologin kanssa tms.
Yritä olla mahdollisimman paljon esim. ulkona tai kavereilla tms.
Älä huoli, kaikki kyllä järjestyy!❤️?
Tsemppiä! ❤️??????

iituli

12.05.2020 16:59:23

Pärjäile, sulla on tarinan perustella surullinen tausta

feel u

12.05.2020 16:59:23

Moi! Haluun auttaa sua todellaki tän jutun kaa, ja voin vaa kuvitella kuinka hirveetä toi on. Mut kummiski, jos teijän koulus on kuraattori tai psykologi, nii mee vaa rohkeesti puhuu sille siitä Millasta sun elämä on. Itellä on ollu monii ongelmiin ja kuraattori käynti on aina auttanut. Kuraattorille voi myös puhuu Wilmassa. Laitat vaa rohkeesti sille vaik wilma viestii (vaikka myös kesken kesälomaa) ja kerrot Millasta on, voit vaikka kopioida nää jutut mitä kerroit äsken, ja lähettää wilma viestinä psykologille tai Kuraattorille, jos ne on sellasia ihmisiä joille on vaikee puhuu, nii puhu vaik kerran ja koita että ymmärtääkö se mitään, jos ei voit vaikka lähettää OPELLE tosta wilma viestii. Se saattaa tuntuu oudolta mutta mäkin oon tehny nii, ja se on auttanut. Mutta tsemppiä, oot upee❤️❤️

Ekastaviillostakymmeneinuuttia

12.05.2020 16:59:23

Pärjäile.

Anonyymi

06.10.2021 18:22:13

Sä pärjäät❤️