Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Alkkisperheestä terveisiä

Nimimerkki: HuostaanotettuAlkkisPerheestä (16)

Aattelin avautuu teille mun menneisyydestä ja sen sellasesta, vaikka ihan vertaistukena, jos joku haluu. Oon tosi monii vastaavanlaisii tarinoit täs nyt lukenu ja huomannu, et teit on tosi monii ketkä on kokenu samaa: eli siis koko lapsuuden jatkunutta perheväkivaltaa ja alkoholin käyttöö ja muutamii itsemurhayrityksii ja yks onnistunu.

Alotetaan vaikka vuodesta 2009 millon tuli muutaki, ku vaan alkoholii ja väkivaltaa. Mun siskol ei ollu kaikki ihan hyvin, se oli tosi poissaoleva (jopa minä sillon 7v sen huomasin). Sitä jatku monta viikkoo ja sit se…löyty kuolleena. Tää oli mulle tosi paha paikka.

Olin aina ku vaa mahollist ni tän kyseisen siskon kans (se siis asu jo omillaan nii en muute vaa nähny sitä himas). Menin sen mukaa välil töihi ja oltii muutenki paljon läheisempii, ku muut sisarukset. Tätä asiaa sulattelen vielki tänä päivänä

Tän jälkeen mun vanhempien juominen vaa lisäänty. Tätä jatku aina vaa pahempana 5 vuotta kunnes äiti pisti lopun sille. Yliannostus lääkkeitä, tehol muutama päivä ja sen jälkee avioerohakemus vireille. Tilanne rauhottu jokski aikaa, muutin äitin luo ja parin kuukaude pääst mun isä otti yhteyttä ja halus et oon viikonloput sen luona. No se onnistu mut mutsihan siit riemastu ja taas yliannostus pillereit ja vähä viinaa päälle. Seuraavat pari päivää kävin tehol kattoo sitä ja ku se pääs teholt ni sehän oli heti lähös ottaa kuppii, vaik ois pitäny jäädä sairaalaa tarkkailuu.

Täst ei menny kauaa, ku lähettii siskon perheen kans niitten kaverin häihin toiselle paikkakunnalle ja siin vklp aikaa mutsi oli pistäny kämpän uutee kuosii ja ite taas vähä nautiskellu alkoholii ja lääkkeit. Se oli viimenen niitti; lanssilla teholle, siellä muutama päivä ja vaadittiin saada se pakkohoitoon (no ei ne aikuista ihmistä voinu siel kauaa pitää ku osas esittää tervettä..)

Siitä sitte äiti otti ja lähti muutaman sadan kilsan päähä, etti kämpän, työpaikan ja jätti kaiken taaksee. Myös mut ja muut sisarukset. Muutin takas isäni luokse asumaan 2v ajaksi ja edelleen kuvioissa oli alkoholi. Siellä viimenen niitti oli ahdistelu, ei suinkaan perheenjäsenen toimesta, vaan isän tutun tuttu ja kännissä niiku vois olettaakin.

Menin puhumaan koulussa asioista ja mut sijotettiin kiireellisesti perheeseen kotikuntaani. Olen ollut täällä jo kohta 10kk, vaikka alun perin minun piti olla täällä maksimissaan 30. päivää. Tosiaan mut huostaanotettiin ja jäin tähän nykyiseen perheesee, ku isäni ei hoitanut sossujen kanssa asioita sovitusti.

Viime aikoina olen alkanut näkemään painajaisia lapsuudestani ja siitä kuinka äitini vetää yliannostuksen lääkkeitä enkä pysty auttamaan häntä. Pahimpia ovat unihalvaukse missä oon keskellä mun vanhempien riitaa.

Tulkaa toki keskustelee aiheest lisää. Ois kiva kuulla viel muitaki ketkä on joutunu kokee samaa paskaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(2)

Location

Miisa

04.07.2018 16:33:26

Juu mulla on sellainen tilanne että mun äiti on alkohilsti mut se on onneks mennyt parempaan suuntaan❤️

Anonyymi

11.12.2020 19:09:22

Eikää kukaan ei ansaitse tollasta