Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

16.08.2019 | Kiusaaminen

''Älä esitä''

Nimimerkki: Kiusattu (Alle 12)

Mua on kiusattu jo 2lk asti ja kiusataan osittain edelleen, 6lk alkoi ranteen menemisellä paskaksi (kaaduin) ja kiusaaminen jatkui. Nyt olen kohtalaisen masentunut ja olen miettinyt itseni tappamista jo useampaan kertaan, en enää jaksa tätä paskaa, mun loru on loppu tän maan päällä.

Inhoon itseeni ja kaikkia jotka yrittää auttaa mua, mutsiki vaa sano et älä esitä, koitan olla miettimättä itseni vahingoittamista/tappamista mutta kyseiset tunteet tulevat aina mieleeni.
Koen ettei elämällä ole mitään tarjottavaa enään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Nuortenlinkki

16.08.2019 10:01:00

Moi, olen tosi pahoillani että sun kohdalle on sattunut noin kamalaa kiusaamista. Kiusaaminen ei ole millään tavalla sun syy, vaan kiusaaminen on väärin ja jopa rikos.

Pyydän, että kerrot kiusaamisesta aikuiselle. Jos sun äiti ei oikein ymmärrä tilanteen vakavuutta, niin käviskö koulukuraattori tai kouluterkkari? Tohon on nimittäin tultava loppu, kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan kiusaamista ja nyt tilanne on selkeästi mennyt tosi pahaksi, kun sulla on tullut jo itsetuhoisia ajatuksia.

Jos tuntuu helpommalta puhua asiasta ensin nimettömästi netissä, niin Nuortenlinkin ilmaisesta ja neuvonnasta saisit neuvoja ja tukea tilanteeseen: https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys

Muista, että sä olet arvokas juuri sellaisena kuin olet. Kiusaaminen ei ole sun syy, eikä se tee susta huonompaa tai tyhmempää. Päinvastoin, kiusaaminen tekee kiusaajista sellaisia.

Eli ota jooko yhteyttä joko koulukuraattoriin tai sitten tohon meidän neuvontaan, niin mietitään yhdessä mitä tilanteelle voidaan tehdä, koska keinoja on olemassa!

Terkuin Nuortelinkki