Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Ala-asteelta ei löydä tosirakkautta

Nimimerkki: MIRACULOUS! SIMPLY THE BEST! (12)

Moi! Oon 12-vuotias tyttö ja aattelin jakaa tarinan mun pitkäkestoisesta ihastuksestani.

Kyseinen poika on ollu mun luokalla siitä asti kun alotin koulun. Niihin aikoihin mä en niinkään välittäny siitä, se oli mulle vaan yks muiden luokkalaisten joukossa.

Mut 3. luokalla se tuli mun luokkalaisten kanssa pelaamaan sokkoa. Mä en tiiä mitä siinä tapahtu, mutta siitä päivästä lähtien mä olin ihastunu siihen.

Ensin mä yritin kieltää itteltäni sitä ajatusta, et tykkäisin siitä, mut lopuks annoin periks, ja tiesin, et mä en asialle vois tehdä mitään.

Mä kyllä tiesin, et se tykkäs yhestä toisesta tytöstä, mut mä olin niin sokee sen ihastumisen takii, et en ees muistanu sitä, ja kuvittelin, et se olis tykänny musta. Mut ei.

Ystävänpäivänä se jako kaikille sellaset ystävänpäiväkortit, ja olin niin ilonen siitä. Kunnes mä huomasin mitä se oli lähettäny sille toiselle tytölle. Se oli kirjottanu sen nimen silleen isolla, ja laittanu siihen sydämmiä. Sillä hetkellä mä tajusin, et mulla ei ollu minkään laisia mahollisuuksia, ja mä murruin totaalisesti. Mä itkin joka päivä, kun mä kävelin kotiin koulusta, ja mä vihasin sitä tyttöö. Mä olin ihan rikki sen takia.

No, niiden ”suhde” ei kestäny kovin kauaa, ja 4. luokalla ne oli ku ne ei olis koskaan tykännykkään toisistaan. Nelosella ei mitään kovin ihmeellistä tapahtunu, mä puhuin sille tosi harvoin, ja jos puhuin, punastuin totaalisesti. Käyttäydyin tosi erilaisesti sen seurassa ja mua NIIN nolottaa se nykyään.

5. luokan alussa mun mieliala yhtäkkiä alko laskeen aika pahasti, osittain liittyen niihin muistoihin ja pettymyksiin mitä se oli mulle aiheuttanu. Mun mieliala laski ja laski ja pahimmillaan mä harkitsin itsemurhaa. Mut en löytäny ittestäni vaan tarpeeks uskallusta tehä niin, ja onneks, koska muuten en oliskaan tässä. Lopulta sain apua koulupsykologilta ja se kyllä kannatti.

Mut taas siitä ihastuksesta… Se oli tosi paljon yhen tytön kaa meijän luokalla (ei siis se sama kun sillon kolmosella) ja ne sano et ne on kavereita mut mä en kyl ihan uskonu. No ne ei kuitenkaa koskaan päätyny yhteen, vaan se alko seurusteleen yhen vuotta vanhemman tytön kaa. En jaksanu kummemmin siitä välittää, mul oli energia ihan loppu siinä vaiheessa.

Keväällä mä luulin jo päässeeni vihdoin yli siitä ja olin paljon normaalimpi sen seurassa. Kuitenkin ihan kouluvuoden lopussa mä ihastuin siihen uudestaan, vaikka mä tiesin, et se ei koskaan tykkäis musta.

Nyt 6. luokalla mä edelleen tykkään siitä, ja se on kyllä tuskaa. Mun paras kaveri luultavasti tykkää siitä ja mun masennus iskee taas päälle. Ihan vasta mä itkin koko illan, koska mun elämä on niin haastavaa. Mä oon kuitenki silleen aika samanlainen ku se, koska me molemmat tykätään peleistä ja pelataan samaa peliä, ja silleen et toivon et mulla on jotain mahiksii…

Mut saa nähdä miten mun käy, luultavasti en koskaan saa vastakaikua mut samapa se.

Kiitokset jos jaksoitte lukea mun tarinan.
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(9)

Location

Tuntematon

31.08.2018 10:58:45

Pelaa sen kaa. Pääset iha vaa sillee puhuu sen kaa

En tiiä

31.08.2018 13:58:45

Sun kannattaa vaan jutella sille pojalle kavereiden merkeissä. Tutustu siihen paremmin nii tiiät sit minkälainen tyyppi se on. Jos käy ilmi et se ei tykkää susta nii sit voit olla vaa ihan rauhassa kavereita sen kaa

Haavelintu

08.04.2019 16:33:59

Älä murehdi. Yritä päästä pojasta yli. Siihen ei ole oikein muuta lääkettä. Mutta muista, että on paljon sinun kaltaisiasi. Et ole yksin asioiden kanssa. Usko pois, tiedän miltä sinusta tuntuu. Se on ihan kauhea tunne, mutta ei ole muuta vaihtoehtoa. Sinussa ei ole mitään vikaa, päin vastoin. Kuulostat todella ihanalta ihmiseltä. Ja tiedän että se poika on ihana, mutta jos hän ei välitä sinusta, ei hän ansaitse sinua. Löydät aivan varmasti vielä elämäsi rakkauden.
Amorin nuolet lentelemään! Tsemppiä ihanainen ?

Anonyymi

26.12.2019 10:25:56

Tiedän tunteen, mun tarina oli kyl kans aika raskas. Onnea ja rauhaa elämään.

entiedä

03.02.2020 12:51:48

Itsellä sama tilanne. Olen ollut ihastu yhteen poikaan 3 luokasta asti. En tuu ikinä saamaan vastakaikua, koska se tykkää mun kaverista. Mun kaveri väittää että se ei tykkää hänestä mutta epäilen ku se on nii erillainen sen seurassa.

Anonyymi

11.12.2020 19:06:47

???

I,e,v

03.05.2021 19:29:26

Tosi kiva

Räkättirastas

02.07.2021 03:47:15

Uf... Tää toi taas mieleen mun tarhan/päiväkodin, ite olin sille ihastunu yhteen poikaan ja nyt literally kahdeksan vuotta myöhemmin oon yhä ihastunu (hyvin pakkomielteisesti) siihe. :/

Musta oli kuitenkin ihana kuulla sun tarina! :3

Lumtsku<3

23.12.2021 21:10:09

Mun mielestä ihastumine tuntuu tosi hyvältä. Oon ite ihastunu yhtee Akseli nimisee poikaa, joka on nii söpö, komee ja kaikkee.? Ollaa pari kertaa viestitellykki messengeris ja sitte snapchatis.❤️❤️