Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

14.11.2019 | Ahdistelu, Seksi

Ahdistava

Nimimerkki: Ahdistunut (15)

Olin 13v ja rupesin säätää yhden pojan kaa joka oli mua vuotta vanhenpi. Se vaikutti sillon ihan mukavalle ja näin sitä välillä. Se asu mua parikymmentä kilometriä kauempana. Kaikki suju hyvin.
No se tuli sit taas tänne ja nähtiin keskustassa… Sain sitä edellisenä iltana kuulla et se onki vaa seksin perässä… No hengailtiin ihan normaalisti ja se jankkas vähänävälii et mennään vessaan. No meijjät jätettiin sit kahestaan enkä jaksanu enää kuunella sitä valitusta. Mentiin vessaan ja tiesin et siel tulee tapahtuu jotain. Se rupes riisuu mun housuja ja puristelee mun takamusta ja reisiä, teki fritsuja. Se tuntu 13 vuotiaalle aika ahistavalle mut esitin et tykkäsin siitä. Se tapahtu 2 kertaa.
Sen jälkeen en vaa pystyny enää olee sen kaa joten katkasin välit. En enää pysty olee suhteessa/säädös kenekään kaa koska ne kauheet ajatukset tulee mieleen ja pelkään et jotai viel pahempaa sattuu. Nykyään vaa ahistaa niin paljon. Mut en uskalla hakee apuu. Viiltelen, lyön itteeni yms..
Oli pakko purkaa tää nyt tänne ku en muullekaa voi kertoo.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(3)

Location

Nuortenlinkki

14.11.2019 08:06:12

Moi, jokaisella on oikeus omaan koskemattomuuteen ja määräysvaltaan. Kukaan ei saa painostaa toista tekemään asioita, mitä ei haluaisi. Voisitko puhua jonkun aikuisen kanssa chatissa? Puhuminen auttaa pahaa oloon ja voisitte yhdessä miettiä, miten sun ahdistusta saataisin purettua terveellisin keinoin. Väestöliiton alle 20-vuotiaille suunnaattu seksineuvontachat voisi auttaa asian käsittelemisessä. Heillä on chat maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin. Chatti löytyy täältä: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/
 
 

?

14.11.2019 09:59:31

Hyvä kun jätit sen. On ärsyttävää ja ahistavaa jos joku jankuttaa.

Seksi on synti

14.11.2019 09:59:31

Minun mielestä tuo oli ällöttävää ja onneksi jätit