Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

ADD

Nimimerkki: Hyljeksitty (15)

Käyn yläasteen 8:netta luokkaa. Ja minulla on oppimisvaikeuksia koska mulla on AD. Ei ADHD vaan ADD ja siihen liittyen koulukäynti on vaikeaa, koska on vaikeaa oppia asioita niin että ne jäisivät päähän muistiin. Olen ala-asteella jäänyt kerran luokalle, jos ihmetelette miten voin olla jo viisitoista.
Minulla on lääkitys ADD:hen ja se auttaa minua keskittymään ja harkitsemaan asioita ennen kuin teen mitään. Vielä silloinkin mulla ei ollut lääkitystä, niin koulun tunneilla kun piti tehdä hommia niin mä vaan katsoin koko ajan kattoon ja seiniin tai sitten vaan olin koko ajan omissa ajatuksisani, nykyään kun mulla on se lääkitys niin mä alan yhtäkkiä siivota no vaikka kuiva-ainekaappia niin kun mulle on jo pari kertaa tapahtunut. Mutta mun ei kannata jättää lääkkeitä ottamatta, koska mua alkaa sattuu paljon mahaan, päätä alkaa särkeen ja tulee hirveän huono olo.
Olen myös herkkäaistinen no se johtuu ADD.stä ja aika moni muukin johtuu ADD.stä esim, se että olen herkkätunteinen, liikunnallinen, joskus vaikeasti tavoitettavissa ja joskus hyvin itsepäinen.
Toivon että tykkä sitte lukea mun ADD.stäni. Sanon jo valmiiksi että voi olla paljon kirjoitusvirheitä. Ja tämä siis kertoo mun kokemukseni mun ADD.stä. Kertokaa omasta kokemuksestane tai kertokaa jos tunnette jonkun joka on Autistikirjoon kuuluva.
Kiitos kun jakksoitte lukea mun pitkän romaanin. Kommentoikaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Anonyymi

23.10.2019 08:41:58

Hyvä kirjoitus minun tyttärelläkin on add vaikka ei se vkellä itse tiedä tuli täysin puskista Kelan päätöksessä oli diagnoosi nro ja olin aivan älikällä.tyttären äiti nyt 9lklla lukiongelma ja oppimisvaikeudet ilmeni 5 lklla kun oli lyönyt päässä pari otteeseen liikunta hallilla