Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

?

Nimimerkki: 1234e

Sori ku tuun tänne valittaa pienistä ongelmistani, mut nyt tuntuu siltä et on pakko avautuu. Täs tarinas on feikkinimet. Eskari—2lk Olin semmonen kaikkien kaveri, vaikkakin Pinja oli mun bestis. Kolmannella alettiin olee kolmestaan, minä, Aada ja Pinja, kunnes Aada vaihto luokkaa nelosella saksan opiskelun takia. Sen jälkeen ollaan nähtyckoulun ulkopuolella pari kertaa ja siihen se jäi, enää se ei aina edes moikkaa.
Neljännen puolivälissä meidän luokalle tuli uus tyttö Jessika. Jonkin ajan päästä Pinja alko hengaamaan Jessican kanssa ja mä menin niiden mukana. Aloin jäädä pois muutamista yhteisist jutuista kosk mua ei kiinnostanu niitten mielikuvitusleikit. Yhtäkkiä niillä oli yhteisiä menoja ja välillä ne kerto kuinka kivaa niillä oli ollu TMS. Kesällä en ollu yhteyksissä juuri kenenkään kanssa, mistä saan syyttää itseäni, Pinjaa näin pari kertaa. Taas Pinja ja Jessica teki kaikkee ilman mua. Niillä on paljo enemmän samoja mielenkiinnonkohteita ja ne on sosiaalisempia kuin mä.
Tänään mentiin koulun jälkeen piknikille ja Pinja paljasti, et se on ehkä ihastunu Jessicaan. Se oli mulle viimeinen pisara. Tiedän kyllä, että tää johtuu osittain musta, oisin voinu olla parempi ystävä. Ois tosi julmaa pistää välit poikki, enkä haluu tehä sitä vaan tän takia.
Haluaisin niin paljon parhaan ystävän, jolle vois kertoo kaiken. Ei sillä, etten luottais tän hetkisiin niin sanottuihin parhaisiin kavereihini, ne ei vaan ymmärtäis. Ehkä en ansaitse hyviä ystäviä?
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *