Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

02.11.2017 | Ihastus, Kiusaaminen

Pojan "rakkaustarina"

Nimimerkki: Pasel0 (16)

Hei moi! Tämä ei siis ole tarina, koska kerron omasta kokemuksesta. Jätän joitakin asioita pois, mutta kaippa tästä jotain irti saa.

Eli siis olen päässyt ysiluokalta 2017 keväällä ja tämä kertoo ajasta jolloin olin ysiluokalla. Ennen kuin ysiluokka alkoi vaihdoin koulua. Minua ei jännittänyt yhtään uuteen kouluun meneminen, koska kaksi kaveriani tuli samalle luokalle (he siis olivat jo käyneet tuota koulua johon minä tulin uutena oppilaana). Tai ei ne minun kavereita ollut, luokkalaisia pikemminkin joita en tavannut muuta kuin koulussa… Olin siis yksinäinen aina kotona. Ei mitään tekemistä. Söin karkkia masennuslääkkeenä ja katsoin Youtubea.

Mutta sitten kiinnostuin eräästä tytöstä luokaltani. Sovitaan vaikka Emilia nimeksi. Ihanat brunet hiukset, (on blonditkin ihanat älkää hätääntykö tytöt) joihin sopii mikä tahansa kampaus etenkin kiharat. Vaatteet eivät ollut mitään massakamaa vaan uniikit, mutta ei mitkään oudot vaan kauniit ja tyylikkäät. Hänellä oli myös kaunis naurunääni ja hauska huumorintaju. Sellainen täydellinen pakkaus minulle.

Aloin tekemään vähän treeniä kotona, että voin sanoa tehneeni muutakin kuin vain chillannut kotona. Myös rupesin olevaan avoimempi ja iloisempi koulussa, eli oma itseni. Masentuneena ja huonon itsetunnon omaavana se ei onnistu enää luonnostaan, joten joiduin esittämään itseäni.

Sitten se tapahtui, istuin käytävällä yksin ja Emilia pukee vaatteet ja lähtee joululoman viettoon. Sopiva hetki puhua kahden kesken ja kehua häntä kauniilla sanoilla. Saattaisin saada vaikka puhelinnumeron. Mutta ei… Itse en pysty sanomaan mitään hänelle huonon itsetuntoni takia. Arvet jäänyt sydämmeen koulukiusaamisesta. En enään usko itseeni että joku voisi tykätä minusta.

Odotin sitte. Jospa hän sanoisi jotain minulle. Hän käveli vain ohi… Lähdin sitten itsekkin joululoman viettoon, eli en näe hänen kauniita kasvoja pariin viikkoon.

Lähdin kävelemään sitten yksin kaunista lumen peittämää metsäpolkua kohti kotia. Lunta oli puissa ja joki virtasi joenuomassa ja näytti kylmän hyytävältä. Olisi tehnyt mieli hypätä sinne kaloja nappaamaan. Jäin sillalle vähäksi aikaa ja mietin onko minulla enään paikkaa tässä elämässä… Pystynkö elämään joskus sellaista elämää josta nautin.

Uudenvuoden jälkeen alkoi taas koulu. Tein uudenvuodenlupauksen että rohkaistun, jätän vanhat muistot unholaan ja aloitan alusta. Sainkin puhuttua Emilialle jokusen sanan. Hänkin puhui vähän minulle. En kuitenkaan pystynyt kertomaan tunteistani. Haavat koulukiusaamisesta jättivät liian suuret arvet… Voimia ei ole minulla jatkaa normaalia sosiaalista elämää.

Nyt kun ysiluokka on loppunut muutama kuukausi sitten, kadun kun minusta ei ollut mihinkään. Emiliaa en näe enää… Saatan vielä kuulla hänen naurunsa mielessäni ja silloin tulvii muistoja hänestä, joita kohtasin ysiluokalla. Elämä kuitenkin jatkuu, ja pitää antaa itselleen aina uusi mahdollisuus löytää se elämä jota haluaa elää!

Kiitos lukemisesta!

P.s Tulkaas juttelemaan Kikissä. Nicki on Pasel0. Nicki on lyhenne exkaverini kirjoittamasta novellista ala-asteella. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(7)

Location

Luna

09.11.2017 14:17:13

Tiedän tunteen. Oon tosi monesti halunnu kertoa mun tunteista ihastuksilleni, mut ei vaa oo uskaltanu. Jos se vaan on mahdollista, hanki sen numero tai Snappi tai jtn ja ala puhuu sille. Mistä sen tietää, vaikka sillä ois samanlaisia tunteita sua kohtaan. ;) Ja jos ootte kuitenkin jatko-opiskelemassa samassa kaupungissa, niin aina voi "sattumalta" törmätä kadulla.

Anonyymi

15.11.2017 09:27:16

aina kannataa yrittää

Anonyymi

25.11.2017 08:50:58

Ehkä tää sun "tarina" ei oo vielä päättynytkään. Aina on toivoa <3

Anonyymi

08.01.2018 19:31:56

joo sama on mullakin ja mul on kahta henkilä kohtaa tunteet mutta kun oon hiljane jote kute mut joo luuulen et heilläkin on minua kohtaan mut onha mul kolme vuottta aikaa. Toivoo on aina!!

Haavelintu

18.03.2019 20:21:49

Koskaan ei ole liian myöshäistä! Voi olla että kohtalo saattaa teidät taas yhteen. ❤️

Anonyymi

08.07.2019 12:41:07

Sama. Naapuriluokkalainen tyttö, hädin tuskin kuulin sen puhuvan, mutta olin niin ##### ihastunut siihen. Se oli vähän huonommissa porukoissa, mutta vaikutti itse kivalle. Se oli vähän semmoinen kivan, mutta hiljaisen oloinen tyttö..ainakin koulussa..somessa ei niinkään. Kuitenkin tuli olo, että se oli vähän saman tapainen kuin minä useimmiten, varsinkin ennen. Minä olin/olen varsinkin omien luokkalaisten ja muiden kuin kaverien kesken, vähän semmoinen hiljainen ja poispäin vetäytyvä..vähän jäänne. Kaverien kesken olenkin sitten aika kovaääninen ja villi, ihan erilainen kuin muuten. Kaveriporukkani 9 luolalla ja oikeastaan vieläkin oli aikalailla nörtti porukka. Itse en ollut niinkään "nörtti"(tai no pelaan videopelejä, kaiken muun lisäksi)mutta melkein kaikki kaverit oli, se taisi työntää vähän tyttöjä kauemmaksi, kun varmaan pitivät minua ihan samalaisena ja varmaan tylsänä. Olisin niin halunnut puhua tälle tytölle, mutta sen kaverit oli täysiä kusipäitä, itse olen sen verran ujo puhumaan, varsinkin uusille ihmisille, tai tässä tapauksessa tytöille ja so on. Olin aika varma, että sekin katsoi minua silloin tällöin(samaan aikaan kuin minä aika friikisti katsoin aina kun se meni ohi), varsinkin sillä kerralla kun se seisoi alle metrin päässä minusta ja puhui yhdelle toiselle tytölle, joka sattui olemaan yhden jääkiekkoilija kaverini tyttöystävä. Ysien tanssiin oisin niin halunnut kysyä sitä, mutta muutenkin pelkäsin huonoja tanssitaitojani. Sanoin ihastuksestani parhaalle kaverilleni liian myöhään(3 viimeinen koulupäivä). Sekin avautui omasta ihastuksestaan, jonka kanssa se olikin jo vähän puhunut ja sitten saikin kysyttyä sen ulos, vaikka se sitten kusas. Ite se alkoi kannustamaan minua puhumaan sille, mutta liian myöhään. Olisi pitänyt alkaa puhumaan ihastuksista kaverien kanssa aikaisemmin. No, se meni eri jatko-opinto paikkaan ja tuskin nään sitä enää ikinä. Itse pidän liian outona ottaa yhteyttä Instagramin kautta. Ikinä en saa sitä ellen joskus ihmeen kaupalla pääse tapaamaan sitä jonkun yhteisen kaverin kanssa.

?

01.09.2019 23:59:12

Ihana tarina... Aina on mahdollista että kohtalo saattaa teidät yhteen??