Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

22.09.2016

Älä Koske Muhun

Nimimerkki: ei-enkeli (18)

Tapasin pitkästä aikaa sillon yhden henkilön jonka kanssa olin kavereita pienenä, about 1-5-luokkalaisena. Ei koskaan oltu parhaista parhaimpia kavereita mutta nähtiin silloin tällöin. Hän kysyi kerran 6. luokan lopulla (olin 12.v) jos haluisin nähdä, ja sanoin totta kai vaikka ei oltu nähty pitkään aikaan.

Tää henkilö tuki mua paljon ku mua kiusattiin ja vanhat hauskat vitsit tuli esiin. Naurettiin ja keksittiin uusia hyviä juttuja samantien ensitapaamisella pitkästä aikaan. Siitä lähti hullunmyräkkä ystävyys ja lopulta ihastus ja lopulta sotku.

Kerran yöllä 14-vuotiaana hämärässä itkin ku en halunnu mut se toinen halus. Mun oli pakko antaa sen tehdä mulle mitä se halus koska muuten se ois itkeny ja syyllistäny mua minkä se aina teki kuitenkin. Sit mä vaan itkin, kaikki sattu ja luulin että se on okei koska muuten tekisin jotain väärin ja olisin itsekäs jos en antais sille mitä se haluaaa.

Kaikki tapahtu mun omas kotona turvassa mun huonees missä kaikki kuuluis olla turvallisinta ikinä, vanhemmat alakerrassa nukkumassa. Mutta sillon se oli pelottavaa ja ahistavaa ja muistan aina kuinka ei oo väliä mitä mää haluan, vaikka sattuu, oon itsekäs ja ilkeä. Vieläki muistan tän aina ku nukun pimeässä mun huoneessa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kommentit

(1)

Location

Sara Nuortenlinkistä

27.09.2016 08:19:58

Hei ei-enkeli! Kiitos, että jaoit tarinasi tänne. Toi mitä kerrot, on todella väärin. Sun huoneen olisi kuulunut olla se turvallisin paikka ja sun oman mielipiteen ainoa oikea. Ei on ei ja jokaisen tulee ehdottomasti kunnioittaa toisen oikeutta sanoa ei. Ootko jutellut noista kokemuksista jonkun kanssa ennen tätä? Se kannattaa, vaikka tapahtuneesta olisikin aikaa. Ei anneta menneiden pilata kaunista tulevaisuutta. Voit laittaa viestiä vaikka meidän nettineuvontaan, jos haluat. Samoin kannattaa tutustua Nuorten Exitin sivuihin. Siellä on esim. nimetön chatti, jossa saa jutella just tällaisista asioista luotettavien ihmisten ammattilaisten kanssa. Kukaan ei saa koskea sinuun ilman lupaa.