Lahjoita
Tekstikoko Font size smaller Font size normal Font size bigger

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee nuortenlinkki.fi-verkkosivustoa. Seloste on laadittu 26.10.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut A-klinikkasäätiön Nuortenlinkki-sivuston kehittämis- ja websuunnittelijat.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset (WCAG-kriteerien mukainen AA-taso). Verkkosivusto ei ole kaikilta osin (havaittavasti) vaatimusten mukainen.

Digipalvelun saavuttamaton sisältö ja sen puutteet

Muutama verkkosivuston sisältöelementti ei ole kontrastieroltaan riittävän suuri ollakseen AA-kriteerin mukainen. Näitä ovat etusivun ympyränmuotoiset elementit, jotka sisältävät Nuortenlinkin verkkosivujen kuvauksen sekä sivuston avainsanoja. Lisäksi sivuston videoita (julkaistu ennen 23.9.2020) ei ole tekstitetty. Lisäksi sivustolla esiintyy puutteita tekstivastineissa. Nämä eivät kuitenkaan estä sivuston käyttöä saavutettavasti.

Saavutettavuusvaatimukset, jotka eivät täyty

  • Etusivun ympyränmuotoiset tekstiä sisältävät elementit
  • Videoiden tekstitys (ennen 23.9.2020 julkaistut)
  • Sivuston tekstivastineissa voi esiintyä puutteita

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna saavutettavuuspalautetta sähköpostilla: nuortenlinkki(at)a-klinikka.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpidolle nuortenlinkki(at)a-klinikka.fi. Vastaamme 14 päivän sisällä. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000