Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Moi kaikki! En sanois, että mun tarina on saanu vielä onnellista loppua, mutta asiat on menossa jo parempaan suuntaan. Mun isällä on ollu aina raivonhallintaongelma. Se on ilmenny toistuvina raivokohtauksina; sekä fyysistä mutta erityisesti henkistä väkivaltaa on käytetty valtavia määriä.
15
15
Moi! MULLA ON MENNY MOTI... Kun eilen katoin peiliin kaikki oli hyvin... EI ENÄÄ! Mulla on ihastus (vaikka ronja) josta tykkään tottakai.
225
239
Tässä vahingossa eksyin tälle sivustolle ja luin muitten tarinoita. Ajattelin että vois tässä tylsyyttäni kirjoittaa oman tarinani. Ps: Vaihdoin nimet, etten loukkaa tarinassa olevien henkilöiden yksityisyyttä.
169
250
Mä katoin puhelinta ihan turtana. "Vittu mä en jaksa. Tää oli sit täs. Mä rakastan sua." Viesti lähetetty klo; 04:06 aamuyöstä. Kello oli nyt 06;18, sama aamu. Mä tiesin, että mitä tahansa mä tekisin, olis jo liian myöhäistä. Voi, miten mä toivoinkaan et ei olis liian myöhäistä.
243
269
Olen 16-vuotias trans tyttö. Oon tienny niinku 2 vuotta. Että oon tyttö. Ekan kerran elämässä tuli mieleen et voinko olla tyttö, kun puin mekon ja keijun siivet 7 vuotiaana.
3
3
Moi, en tiiä miten aloittaisin tän joten mennään suoraan asiaan... Eli siis menin nelosluokalle 2019 vuoden syksyllä ja mulla oli kaikki siihen mennessä mahtavasti. Mulle tuli nelosluokalla ihan hirveä opettaja joka oli mulla koko vuoden.
178
235
Mun elämässä on oikeestaan kaikki asiat tosi hyvin tällä hetkellä. Oon tosi kiitollinen kaikista asioista mun elämässä. Mulla on ihana perhe, tosi hyvät välit isovanhempienkin kanssa ja tosi hyviä kavereita. Mulla on kaikin puolin hyvät olosuhteet.
447
529
Moi. Oon kirjottanu tänne aijemminki, mut aattelin ny kirjottaa uudellee. Joten kuten varmaa näkyy oon 14 vuotias ja tyttö. Halusin kirjottaa uudellee, koska mun tilanne on menny huonompaa suuntaa.
169
249
Olen aina asunut noin 500 henkilön kylässä, täällä en ole oikein ikinä viihtynyt enkä tule koskaan viihtymäänkään.
220
280
Hei. Oon semmoinen 13-vuotias tyyppi. Pyydän, ettette iän perusteella kuitenkaan vielä tuomitse. Tää voi hyvinkin olla pitkä ja epäselvä teksti, joten valmistaudu?
575
952
Kaikki alko menee persellee vuoden alussa alko masentaan ja kaveri suhteet oli iha sekasi. Oon siis tämmöne 13v poika, joka on kaikkien mut ei kenenkää kaveri. Paitsi on mulla kaks iha oikeeta ja joukkuelaiset.
187
223
Oon 13 vuotias tyttö ja oon kirjottanut tänne ennenkin. Nyt kuitenkin halusin vain purkaa tunteita ulos jonnekin eli ei mitään sellasta hätää, mut lukekaa ihmeessä jos voitte auttaa kaveri asioissa. Siis mä vaihoin syksyllä yläkouluun ahdistavien ja masentavien alakouluvuosien jälkeen.
373
1713