Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Moi. Jos mä voisin, mä kumittaisin mun menneisyyden ja kirjoittaisin sen uudelleen. Syy siihen on se, että lapsena olin ihan kamala ihminen ja satutin ihmisiä tosi paljon. Mä en ees tiedä, miks mä tein niin. Se kaikki oli ihan sairasta ja nykyään en enää tunnista itseäni siitä.
106
89
Mä katoin puhelinta ihan turtana. "Vittu mä en jaksa. Tää oli sit täs. Mä rakastan sua." Viesti lähetetty klo; 04:06 aamuyöstä. Kello oli nyt 06;18, sama aamu. Mä tiesin, että mitä tahansa mä tekisin, olis jo liian myöhäistä. Voi, miten mä toivoinkaan et ei olis liian myöhäistä.
106
106
Olen epäillyt jo jonkin aikaa, että kaverillani olisi syömishäiriö.
95
109
Moi! MULLA ON MENNY MOTI... Kun eilen katoin peiliin kaikki oli hyvin... EI ENÄÄ! Mulla on ihastus (vaikka ronja) josta tykkään tottakai.
105
103
Moi. Oon 16v tyttö ja musta tuntuu, että mulla ei oo kunnon kavereita :( Oon ollu koko peruskoulu ajan kiusattu ja ulkopuolelle jätetty. Peruskoulusta sain vaan pari kaveria, mutta kukaan niistä ei ollut mun tyylinen ja joidenkin kanssa meni välit poikki, koska he tekivät tosi paskasti mulle.
97
104
Kun sulla on vaikee hetki tuotko sä sen koskaan esille? Mä yritän. Joskus. Tai tiiäthän, aina sitä sanoo että "joo kaikki ok, oon ihan jees" vaikkei ookkaan. Ja sit seuraavas kuvas istuu yksin vessan lattialla itkees ja toivois et ei olis yksin.
107
93
Heissulivei. Mä oon 19 vuotta ja oon tällä hetkellä osastolla. Mä halusin vaa jakaa jollekin mun elämäntarinan, koska musta nyt tuntuu siltä. Aloitetaan siitä, kun mä synnyin. Oli muuten ihan paska syntymä mut tässä sitä ollaan. Kun mä olin kolme äiti ja isä eros isän alkoholiongelman takia.
93
110
Täs on nyt jotain mun ekoja kertoja. Oon siis 17v tyttö. 
109
103
Olen lukenut näitä tarinoita, joten sain idean, että voisin jakaa oman tarinani myös täällä. Yksi tuntemani ihminen koulussa puhui minulle pahaa muiden ja myös minun ulkonäöstä, kävelytavasta ja puhetyylistä.
103
96
Joo hei. Musta tuntuu et oon vaa huonompi ku kaikki muut :)). Keväällä hengasin kokoajan mun kavereiden kans ja meillä meni tosi hyvin. Mun kaverit on vähä paskoi ku ne on vähä semmosii homofoobisii ja rasistisii mut ei mulla oo ketää muutakaa jonka kans voisin olla.
104
96
Hei, en tosiaan tiiä mitä kirjoittais. Mutta noniin aloitetaan.... Mä oon miettiny ainakin 2 vuotta mun elämää, en osa vieläkään päättää mikä se on se oikee suunta mihin mennä.
98
111
Moi! Toivon et joku täällä vois ehkä auttaa mua ku oon kirjottanu tänne ennenkin. 2021 kesän aikana oon kasvanu paljon fyysisesti ja henkisesti. Oon oppinut ymmärtämään asioita ja oon oppinu näkemään pidemmälle.
199
216