Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Kun olin 2. luokalla huomattiin, että minulla on oppimisessa vaikeuksia. Minulle pyydettiin tukiopetusta, mutta en saanut sitä. Kun kaverit saivat tietää, että en osannut tai ymmärtänyt samoja asiota vielä kun he, alkoivat he kiusata ja kysellä esim. matikanlaskuja.
997
2257
Hei olen 15 -vuotias tyttö ja olen nyt tässä viimeisen kymmenen kuukauden aikana tullut kaapista kavereilleni. Olen pohtinut seksuaalisuuttani ja mitä enemmän olen pohtinut menneisyyttä ja nykyhetkeä koen että tykkään tytöistä. Itse en häpeä itseäni ja olen fine asian kanssa.
404
953
Moi kaikki! En sanois, että mun tarina on saanu vielä onnellista loppua, mutta asiat on menossa jo parempaan suuntaan. Mun isällä on ollu aina raivonhallintaongelma. Se on ilmenny toistuvina raivokohtauksina; sekä fyysistä mutta erityisesti henkistä väkivaltaa on käytetty valtavia määriä.
337
863
Haluaisin jakaa oman tarinani,oman elämäni polun tänne, se ei ole helppoa luettavaa, eikä se ehkä sovi kaikille, mutta voin sanoa että olen kokenut paljon enemmän mitä oman ikäiseni yleensä.
350
877
Heipsun hei. Haluan tuoda oman tarinani julki. Ja haluan ihan vain sanoa, että yksinäisyys voi olla osa luonnetta ja osa sinua, kuten koen, että se on osa minua.
399
1066
Moi! MULLA ON MENNY MOTI... Kun eilen katoin peiliin kaikki oli hyvin... EI ENÄÄ! Mulla on ihastus (vaikka ronja) josta tykkään tottakai.
653
720
Olipa kerran kaksi kissaa nimeltä Sulo ja Söpö. He asuivat pienen puun kolossa, mutta eräänä päivänä alkoi kova kova myrsky!  "Apua!", huusi Söpö ja Sulo yritti rauhoitella mutta turhaan. Söpö jatkoi ja jatkoi huutamista, koska häntä pelotti niin paljon!
2004
2748
Moi! Oon 12v tyttö ja musta tuntuu et olisin masentunut , koska mä välillä villtelen itteeni ja haluun kuolla! (oon kans monta kertaa yrittäny tappaa itteeni). Ja kaikki on tosi paskasti. Oon koulussa iloinen mut sit laitoksessa oon yleensä vaan yksin huoneessa itkemässä.
3
6
kirjoitin viime yönä englanninkielisen runon tunteistani. Tulkitse se haluamallasi tavalla.
653
1909
Moiih :) Täällä teidän muiden tarinoita lueskellessa tuli sellanen olo, että vois itekkin kirjoittaa tänne jotain... Ja hei, jos sulla on paha olla ja tuntuu, että kaikki triggeröi. Tuu lukee myöhemmin, sitku sulla on parempi olla :)
441
1091
Tiiän, et mun tilanne ei oo todellakaan vakava, mut halusin kysyä neuvoa. Mulla on siis yks hyvä kaveri, joka on ollu mun paras ystävä nelosluokalta asti. Ollaan oltu koko ikämme samalla luokalla.
1652
2366
6lk kävin koulukuraattorilla. Siellä sanottiin et mun pitäs saada enemmän apua mun ongelmiin tai ne pahenee. En kummiskaan saanut äitin takia apua, koska väitti että esitän.
405
1003