Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Kun olin 2. luokalla huomattiin, että minulla on oppimisessa vaikeuksia. Minulle pyydettiin tukiopetusta, mutta en saanut sitä. Kun kaverit saivat tietää, että en osannut tai ymmärtänyt samoja asiota vielä kun he, alkoivat he kiusata ja kysellä esim. matikanlaskuja.
857
2083
Hei olen 15 -vuotias tyttö ja olen nyt tässä viimeisen kymmenen kuukauden aikana tullut kaapista kavereilleni. Olen pohtinut seksuaalisuuttani ja mitä enemmän olen pohtinut menneisyyttä ja nykyhetkeä koen että tykkään tytöistä. Itse en häpeä itseäni ja olen fine asian kanssa.
331
800
Moi kaikki! En sanois, että mun tarina on saanu vielä onnellista loppua, mutta asiat on menossa jo parempaan suuntaan. Mun isällä on ollu aina raivonhallintaongelma. Se on ilmenny toistuvina raivokohtauksina; sekä fyysistä mutta erityisesti henkistä väkivaltaa on käytetty valtavia määriä.
284
780
Haluaisin jakaa oman tarinani,oman elämäni polun tänne, se ei ole helppoa luettavaa, eikä se ehkä sovi kaikille, mutta voin sanoa että olen kokenut paljon enemmän mitä oman ikäiseni yleensä.
284
689
Heipsun hei. Haluan tuoda oman tarinani julki. Ja haluan ihan vain sanoa, että yksinäisyys voi olla osa luonnetta ja osa sinua, kuten koen, että se on osa minua.
328
823
Moi! MULLA ON MENNY MOTI... Kun eilen katoin peiliin kaikki oli hyvin... EI ENÄÄ! Mulla on ihastus (vaikka ronja) josta tykkään tottakai.
598
650
Olipa kerran kaksi kissaa nimeltä Sulo ja Söpö. He asuivat pienen puun kolossa, mutta eräänä päivänä alkoi kova kova myrsky!  "Apua!", huusi Söpö ja Sulo yritti rauhoitella mutta turhaan. Söpö jatkoi ja jatkoi huutamista, koska häntä pelotti niin paljon!
1943
2655
kirjoitin viime yönä englanninkielisen runon tunteistani. Tulkitse se haluamallasi tavalla.
551
1637
Moiih :) Täällä teidän muiden tarinoita lueskellessa tuli sellanen olo, että vois itekkin kirjoittaa tänne jotain... Ja hei, jos sulla on paha olla ja tuntuu, että kaikki triggeröi. Tuu lukee myöhemmin, sitku sulla on parempi olla :)
298
920
Tiiän, et mun tilanne ei oo todellakaan vakava, mut halusin kysyä neuvoa. Mulla on siis yks hyvä kaveri, joka on ollu mun paras ystävä nelosluokalta asti. Ollaan oltu koko ikämme samalla luokalla.
1575
1962
6lk kävin koulukuraattorilla. Siellä sanottiin et mun pitäs saada enemmän apua mun ongelmiin tai ne pahenee. En kummiskaan saanut äitin takia apua, koska väitti että esitän.
323
700
Tässä vahingossa eksyin tälle sivustolle ja luin muitten tarinoita. Ajattelin että vois tässä tylsyyttäni kirjoittaa oman tarinani. Ps: Vaihdoin nimet, etten loukkaa tarinassa olevien henkilöiden yksityisyyttä.
263
417