Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

moi oon 09/13 tyttö Treelt mulla on vaikeuksia herätä aamulla ja syödä. Mä en syö kun vaa pari kertaa päiväs. Mulla on jatkuvasti nälkä mutten suostu syömään. Koulus mä syön tosi harvoin. Mä oon jatkuvasti väsynyt, mulla ei oo ikinä motii mennä kouluun treeneihin yms.
35
39
Moi, oon tämmönen 13v kutos luokan tyttö. Oon aina ollu se ujo ja säikky, joka ei oo uskaltanu mennä puhuu tuntemattomille. Mut nyt nää piirteet on vahvistunut ja vähän liikaakin, ja vähän muuksi kuin pitäisi.
170
180
Siis mun kaveri kerto semmotteen sivuston kun olin 12 niin menin sinne sivustolle (sen sivuston ikä raja on 15 ) siel on paljon härskejä ihmisiä
32
29
Olen siis 12-vuotias hiukan ujo kuudesluokkalainen tyttö, mua vois päältä päin pitää täysin normaalina, mutta oikeasti asia on toisin.( Mulla ei siis ole todettu masennusta tai muuta tällaista).
25
24
Niin sekavaa ja sumusta. Niin täynnä tuskaa ja kipua. Mä oon jo turtunut. Te näätte pinnan, kirjan kannen.
19
17
Moro oon 15v jätkä ja tulin kertomaan itelle koetuista ongelmista jos ne ny auttais muitakin tai jotkut vois auttaa mua.
34
40
Oon 16 vuotias tyttö, jolla ei oo oikeastaan ollu hirvein elämä, mutta kauhea mielenterveys, joka on tehny mun elämästä kamalaa. Inhoan kaikkea, elämää, mun kavereita, mun perhettä, itteäni ja koko maailmaa. En tunne enää mitään ja se on kamalaa.
94
86
Mulla on ollut monta kuukautta huono olo päivittäin, jatkuva väsymys ja pahoinvointi. Mentiin lääkäriin ja ei löytyny mitään normaalista poikkeavaa, sanoi stressistä johtuvaksi. Mä en ole pystynyt menemään mun rakkaaseen harrastukseenkaan enää normaalisti pitkään aikaan.
19
21
2022 vuoden alku on ollut kamalinta mitä ikinä mulle on käynyt! Luulin että tästä vuodesta tulisi edes jotain… Koulu alkoi loman jälkeen stressaamaan, itken ja tärisen joka yö kun ajattelen että joudun aina takaisin kouluun.
174
186
Oon siis 12 muo ahistaa ja haluun hypätä alas jostai enkä haluis mennä kouluun. Mul on kaks kaverii kyl mut must tuntuu et ne vihaa mua ja haluaisin
33
30
Vuoden 2022 alku oli aivan kamala, haluaisin koko aika käydä läpi vain edellistä vuotta uusiks. Harrastan urheilua joka rajottaa mun elämää, mutta pidän tästä lajista. Viimekesänä kuitenkin selkärangassa todettiin neljä rasitusmurtumaa, enkä pääse yli siitä. Kesällä tapahtuu just kaikki kiva!
81
82
Menin eskariin 2014 ja alus meni hyvin. Mul oli frendei mut mun ryhmäs oli kaks poikaa jotka kiusas mua. Kerran ne pisti mut aitaa vasten, haukku, löi ja potki mua, koska pidin eskarista ja siellä opittavista asioista. Onneksi kaverini näki tilanteen ja meni sanomaan hoitajalle.
34
31