Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Moi! Oon 12v tyttö ja musta tuntuu et olisin masentunut , koska mä välillä villtelen itteeni ja haluun kuolla! (oon kans monta kertaa yrittäny tappaa itteeni). Ja kaikki on tosi paskasti. Oon koulussa iloinen mut sit laitoksessa oon yleensä vaan yksin huoneessa itkemässä.
3
6
Eli siis olin ihan niinku normaalisti koulus joo omg ja sitte niiku omg legit mun ihastus käveli mun etee ja nuolas mun varpaita siis omg legit enkestä niin romanttista!!!!!  
45
58
moi oon 09/13 tyttö Treelt mulla on vaikeuksia herätä aamulla ja syödä. Mä en syö kun vaa pari kertaa päiväs. Mulla on jatkuvasti nälkä mutten suostu syömään. Koulus mä syön tosi harvoin. Mä oon jatkuvasti väsynyt, mulla ei oo ikinä motii mennä kouluun treeneihin yms.
131
142
Jatko osa: Olen vieläkin yhdessä Naden kanssa ja meillä menee hyvin. Olen tosi onnellinen, että oon saanu Naden mun elämään ja, että annoin sille silloin mahdollisuuden. Rakastan sitä päivä päivältä vaan enemmän, se on mun elämäni ykkönen
20
79
Näin Naden ensikertaa 28.6.2021. Rakastuin heti Nadeen mutta en sitten kehannut tehdä mitään. Aattelin, että Nade ei halua mitään. Sitten Nade jäi mun mielee tosi pitkäks aikaa.
81
119
Sori ku tuun tänne valittaa pienistä ongelmistani, mut nyt tuntuu siltä et on pakko avautuu. Täs tarinas on feikkinimet. Eskari—2lk Olin semmonen kaikkien kaveri, vaikkakin Pinja oli mun bestis.
76
87
Moi, oon tämmönen 13v kutos luokan tyttö. Oon aina ollu se ujo ja säikky, joka ei oo uskaltanu mennä puhuu tuntemattomille. Mut nyt nää piirteet on vahvistunut ja vähän liikaakin, ja vähän muuksi kuin pitäisi.
238
281
Siis mun kaveri kerto semmotteen sivuston kun olin 12 niin menin sinne sivustolle (sen sivuston ikä raja on 15 ) siel on paljon härskejä ihmisiä
94
95
Olen 14-vuotias tyttö. Kun yläaste alkoi, menin täysin uuteen kouluun. Tutustuin koulusta mukavan oloiseen poikaan. Olimme jonkun aikaa kavereita
76
84
Olen siis 12-vuotias hiukan ujo kuudesluokkalainen tyttö, mua vois päältä päin pitää täysin normaalina, mutta oikeasti asia on toisin.( Mulla ei siis ole todettu masennusta tai muuta tällaista).
87
90
Olen rakastunut E:hen syvästi enkä pääse tunteistani eroon. Olen alkanut käyttämään päihteitä hänen takia. Hän vihaa minua, vaikka en ole tehnyt mitään väärää sillä eihän tunteille voi mitään. Hän on lyhyempi kuin karttakeppi ja hän on 15-vuotias pollepoika.
38
85
Muistelen tässä Mennyttä elämää. Kyyneleet valuu kun kirjoitan tätä. Olen saanut tuntea elämässä vain kipua. Itkenyt varmaan miljoonia kyyneleitä. Haukuttu vaikka millä nimellä. Jätetty yksin, eikä arvostettu. Hylättiin lopulta, ei yhtään kaveria tai perhettä ympärillä.
58
73