Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Ikää mulla on semmoiset vajaa 18 vuotta, oon poika ja käyn amiksen kolmatta vuotta. Masennus, ahdistus ja pakko-oireet ovat vaivanneet jo monta vuotta.
3
2
Parantuminen  tavallisesta flunssastakaan ei ole aina helppoa. Masennus on sairaus, josta paraneminen aika ajoin voin tuntua mahdottomalta. Toisinaan menettää kaiken toivon.
7
6
Moikka! Mulla on niin helposti samaistuttava ongelma.
5
5
Moi! Oon yks tyyppi, joka käy monessakin sivustossa. Nyt meinasin vaan kertoa, että mitä mulle on käyny helmikuusta alkaen...
6
6
Um... No siis ajattelin että voisin kirjottaa tänne mun tarinani, toivottavasti ketään ei haittaa se!
6
13
Olen 14-vuotias tyttö. Kun yläaste alkoi, menin täysin uuteen kouluun. Tutustuin koulusta mukavan oloiseen poikaan. Olimme jonkun aikaa kavereita
7
12
Olen 16v täyttävä nuori joka on pelannut saati 11 vuotta ringetteä. Ja nyt käy vaan ahistus ja huonot fiilikset päälle.. Uusi koulu alkaa ja
15
86
Moi. Mul olis kaks ongelmaa (no on niitä enemmänki mut kaks joihin tarviin nyt kipeästi neuvoja)
19
48
7-8 heinäkuuta Kanadan Montrealissa oli NHL-varaustilaisuus, jossa oli mun "rakas" Juraj Slafkovský. Valvoin koko yön ja jännitin, et miten Juraj'n käy. Selailin kaikki uutiset puhelimesta ja katselin urheilu / tulosruudut tarkasti läpi.
19
20
Näin Naden ensikertaa 28.6.2021. Rakastuin heti Nadeen mutta en sitten kehannut tehdä mitään. Aattelin, että Nade ei halua mitään. Sitten Nade jäi mun mielee tosi pitkäks aikaa.
22
57
Moikka, halusin tulla purkaa tänne vähäsen. Kauhee ahdistus ollu jo monta vuotta enkä tiä loppuuks tää ikin. Mun entinen puol isä joka oli mun
20
23