Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Tarina on tiivistys, mutta tuntuu, että jo sen jakaminen on väärin, niin väärin. Miksi sen jakaminen on väärin? Koska koko elämäni on jankutettu, että nettiin ei jaeta mitään yksityiselämästä. Osa asioista on vertauskuvallisia, esimerkiksi "sanon, etten jaksa".
8
7
-Tässö hieman ajatuksia joita oon kirjottanu ylös pahimpina päivinä.
9
8
Moi, olen nyt muutaman vuoden ajatellut et oonko lesbo. Ite ainakin ns "haluaisin" olla lesbo. Olen kyllä ollut muutaman pojan kanssa yhdessä, mutta joka kerta on alkanut kummallisesti ahdistamaan, joten suhde on pitänyt lopettaa mun osalta siihen.
11
8
Heippa. Oon 18v nuoren naisen alku Pirkanmaalta, ja haluaisin kertoo lyhyen tarinan mun masennuksesta, joka johtu rakkaudesta.
10
5
Moi, mietin eilen huvin vuoksi olisinko masokisti. Jos et tiedä mikä se on niin masokistinen ihminen saa nautintoa fyysisen tai henkisen kärsimyksen uhrina olemisesta. Oon paljon kuullut että tämmöinen ajattelu on ihan turhaa mutta sama asia se on ajatella onko pessimisti taikka optimistinen.
12
11
Hei, olen 14v poika joka sairastaa erittäin vakavaa OCD:ta. Aloitetaan lapsuudesta, synnyin hyvään perheeseen ja lapsuuteni oli ihanaa 4lk ja 5lk
8
7
Moi on tällanen aika outo tyypi, joka ei oikeen tiiä mitä tehä elämällä. Mä en tiiä miten tän nyt kirjottas mutta kuitenkin. Oon ollu aina aika outo, erottunu aina joukosta, mistään en paikkaa oo löytäny. Nykyään oon päästäni aika sekasin.
12
12
Siis harrastin telinevoimistelua pari vuotta sitten ja lopetin sen, koska en syönyt mitään (siis en oikeesti syönyt mitään.) Olin sillon treeneissä tosi epävarma mun kehosta, aattelin et oon pullee kun kaikki muut oli niin laihoi mut ne oli vähän nuorempii kyllä.
13
12
Oon siis 12 muo ahistaa ja haluun hypätä alas jostai enkä haluis mennä kouluun. Mul on kaks kaverii kyl mut must tuntuu et ne vihaa mua ja haluaisin
14
12
moi oon 09/13 tyttö Treelt mulla on vaikeuksia herätä aamulla ja syödä. Mä en syö kun vaa pari kertaa päiväs. Mulla on jatkuvasti nälkä mutten suostu syömään. Koulus mä syön tosi harvoin. Mä oon jatkuvasti väsynyt, mulla ei oo ikinä motii mennä kouluun treeneihin yms.
16
15
Mulla on vähän ongelmia, ja haluun saada apua.
14
13
En nyt tiiä miten tän alottais, mutta alotetaan sillä että oon 17v poika Vantaalta. Ja mulla on huumeongelma, oon nyt noin 2v käyttänyt aktiivisesti
21
17