Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Tässä vahingossa eksyin tälle sivustolle ja luin muitten tarinoita. Ajattelin että vois tässä tylsyyttäni kirjoittaa oman tarinani. Ps: Vaihdoin nimet, etten loukkaa tarinassa olevien henkilöiden yksityisyyttä.
21
23
Mun elämässä on oikeestaan kaikki asiat tosi hyvin tällä hetkellä. Oon tosi kiitollinen kaikista asioista mun elämässä. Mulla on ihana perhe, tosi hyvät välit isovanhempienkin kanssa ja tosi hyviä kavereita. Mulla on kaikin puolin hyvät olosuhteet.
10
13
Moi. Oon kirjottanu tänne aijemminki, mut aattelin ny kirjottaa uudellee. Joten kuten varmaa näkyy oon 14 vuotias ja tyttö. Halusin kirjottaa uudellee, koska mun tilanne on menny huonompaa suuntaa.
35
33
Hei. Oon semmoinen 13-vuotias tyyppi. Pyydän, ettette iän perusteella kuitenkaan vielä tuomitse. Tää voi hyvinkin olla pitkä ja epäselvä teksti, joten valmistaudu?
342
305
Oon 13 vuotias tyttö ja oon kirjottanut tänne ennenkin. Nyt kuitenkin halusin vain purkaa tunteita ulos jonnekin eli ei mitään sellasta hätää, mut lukekaa ihmeessä jos voitte auttaa kaveri asioissa. Siis mä vaihoin syksyllä yläkouluun ahdistavien ja masentavien alakouluvuosien jälkeen.
27
39
Moi! Oon 12-vuotias tyttö, siis kutosluokalla ja tässä on vähän tämän ja viime vuoden tapahtumia.
29
37
Pappani kuoli parivuotta sitten,  en itkenyt kenenkään nähden. jätin asian käsittelemättä ja lopulta se purkaantui viime keväänä, etäkouluaikoina, tuntui kuin olisin ollut ihan yksin, niin kuin kukaan ei olisi välittänyt minusta.
10
18
Eli oon 13-vuotias tyttö. mun elämä on ollu aina vähä omituista. Kaikki aina kertoo mulle kuinka olin niin iloinen pikkulapsena. Kunnes menin eskariin ja siellä mua alettii nimitellä. Sama jatku ykköselle mut silloin siihen liitty enemmän ihmisiä.
52
62
Oon 15v. 9-luokkalainen. En jaksa tehä mitään ja makaan vaan sängyssä suurimman osan ajasta, tätä on jatkunut noin vuoden. Kavereiden kanssa oon vapaa-ajalla noin kerran kolmessa kuukaudessa. Kun oon yksin mua ahdistaa.
131
147
Toivottavasti tää ei oo sekava. Oon 17v kohta 18 ja mulla on ollut kauan mielenterveysongelmia ja oon saanut niihin apua joo, mutta en oo saanu tarpeeksi paljon/hyödyllistä apua enkä oo lähelläkään vielä tervettä.
8
8
Hei, olen tämmönen 12wee tyttö ja nähnyt täällä paljon tarinoita & ajattelin kirjoittaa omankin tarinan kun täällä on niin paljon tarinoita joihin voin samaistua mutta niin tästä se alkaa..
168
183
Moikka. Ajattelin ajan kuluksi vähän kertoa omaa tarinaani, olen siis rahapeliriippuvainen ja minulla on homma lähtenyt ihan lapasesta olen velkaantunut pelaamisen takia. Huomasin ekan kerran jo ongelmia 14 vuotiaana digipelaamisen ohella.
114
99