Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Moi! Toivon et joku täällä vois ehkä auttaa mua ku oon kirjottanu tänne ennenkin. 2021 kesän aikana oon kasvanu paljon fyysisesti ja henkisesti. Oon oppinut ymmärtämään asioita ja oon oppinu näkemään pidemmälle.
28
44
Hei. Kaikki on varmaan lukenut tarinoita kiusaamisesta, masennuksesta, huumeista, yms. Mun tarina on kuitenkin jotain ihan muuta. Kaikki alkoi siitä kun synnyin. Olin kaksonen. Synnyin kaksi kuukautta liian aikaisin perheeseen jossa oli isä, äiti, veli ja sisko(minä).
64
113
Oon tämmönen 12v tyttö, Toivottavasti joku sietää tarinaani. Rakastan koulua ja tän koko kesän oon ajatellut että pääsisipä jo kouluun, mutta nyt haluusin vaan jäädä pois koulusta ja tappaa itteni. Syy tuohon se että menetin erään, minulle hyvin rakkaan.
61
121
Öö.. Hei kaikki ihmiset jotka tätä tarinaa lukee.... Tosiaan niiku näkyy niin oon 12v tyttö... Ja ajattelin että se olis okei jos mä kirjottaisin tänne... Okei. Eli siis tää on mun tarina, ja varotan tekstini sisältää itseinhoa, itsetuhoisuutta.
64
88
Joo tota siis ajattelin vaan että voisin purkaa ajatulsiani tänne ja kenenkään ei tartte lukee tätä ellei välttämättä haluu... Varoitus kirjotelma sisältää 12v tytön kauheaa ajatustapaa, hyvä teitä on nyt varotettu.
56
112
Hei vaa, oon 13 vuotias. Jaan täällä ny parin viimisen vuoden tapahtumii ku kaikki on vähä menny aina mun kohalla perseelleen. Siis mähän oon aina ollu vähän erillainen muista lapsista. Kasvoin vähän turhan nopeeta, ja olin päiväkodissa aina se ihana kultakimpale, joka oli kaikille ihana.
69
131
Sorrun viilteleen ku oli perheen kaa riitaa. No mulla on viikon päästä rippijuhlat ja lyhyt hihanen mekko et jäljet näkyy. Häpeen jo tarpeeks et viiltelin just ku tiiän et ois jotain missä ne jäljet näkyis. Mut oisko jotain millä jäljet sais peitettyä?
63
89
Olin ollu kutosluokkaan asti pirtee, reipas, ja iloinen poika. Sit tuli seiskaluokka ja sen myötä vaikea masennus tekstien perusteel. Aloin viiltelee, mut lopetin sen mun kavereitten takii. Mua masentaa ja ahdistaa kotona joka päivä, eikä asiaa auta et pelkään et mun kaveri tekee itsarin.
88
128
Olin n 11-vuotias kun muutin pois koti kaupungista. Menin uuteen kouluun. Aloin jutella yhden tytön kanssa. Viikon jälkeen hän alkoi haukkua minua rotaksi ja kaikeksi muuksi. Enkä saanut ikinä unta kun mietin mitä hän sanoi.
71
94
Hei, olen kohta 21-vuotias nuori naisen alku. Olen kamppaillut mielenterveydellisissä ongelmissa ja useita vuosia. Välillä menee huonommin välillä paremmin. Omat depressiojaksot tulevat aaltoilevasti noin 1-2 viikon välein.
65
113
Ööh.. Siis olen lukenut jo useamman vuoden ajan muiden tarinoita ja ajattelin että voisin itekkin kirjottaa tänne. Kaikki alko päiväkodista, odottelin mun kaverii ja istuskelin sohvalla, sitte yks tyyppä tulee sohvan taakse ja sanoo : "moi" ja mä säikähdän tätä tyyppää.
68
109
Minä olen tällänen 12v (vuoden lopussa 13v tyttö.) Mä itse tiedän että taidan olla panromantic. Välillä musta tuntuu et haluaisin olla mielummin poika enkä tyttö sit taas välillä haluaisin olla mielummin non-binary ja sitten taas pienesti haluaisin olla tyttö.
62
85