Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä.

Elämä osaa olla joskus rankkaa. Joskus jopa erittäin rankkaa. Meidät on kuitenkin tehty selviämään! Ajattele elämä pelinä ja jokainen päivä levelinä. Jotkut levelit ovat vaikeampia kuin toiset,  mutta lopulta pääset läpi. <3  
14
18
Tää kaikki alko suunnillee ala-asteel. Silloin aatelin jo et haluisin kuolla ja opettaja huolestui. Sitten mun olo vähän parani, vaikka koulussa kiusattiin ja kiusataan vieläkin. Tässä sitä ollaan nyt, masennuksen kanssa, halu kuolla koko ajan.
15
19
Olin ennen todella kiltti ja halusin kovasti tutustua ihmisiin vaikka olin aika ujo, mutta nyt jostain syystä olen nykyään vetäytyvä, hiukan yksinäinen(ei kauheasti kavereita), epävarma, turhan äkkipikainen ja niinku semmonen hiukan väkivaltanen(En siis aiemmin ikinä ollu väkivaltanen) .
8
9
Olin sillon 5luokalla ja jokainen välkkä kaikki pelas aina keinupolttista tai penkki polttista no tää liittyy siihen oli siin oli aina monta lasta varmaan jotaa 8 meidän luokkalaista ja no mä olin siin huono ja niin oli kaks muutakit jotka oli tasan yhtä huono siin muut oli hyvii eli kaks siin le
11
16
Moi! Oon 12-vuotias tyttö, siis kutosluokalla ja tässä on vähän tämän ja viime vuoden tapahtumia.
14
24
Olin 15-vuotias kun kokeilin ekan kerran kannabista, mun eka kerta oli hyvä mutta en vielä ottanut sitä tavaksi.
9
8
Mua on kiusattu monesta syystä 3lk asti. Eka syy siihen oli se kun mulle todetiin ADHD ja paha lukuhäiriö minkä varmaan huomaa tässäkin tekstissä. Eli siis mua nimiteltii tyhmäks, autistiks ja sillon mä en uskoltannu kertoo sitä koska olin niin nuori.
11
12
Hei kaikille. Tulin vähän kertomaan omaa tarinaa ja sillein.
7
9
Heippa! Ihanaa jos päädyt lukemaan tätä toivon, että saat tästä jotain mietittävää itsellesi:)
10
9
Kaikki alkoi siitä kun kavereideni kanssa päätettiin kokeilla kannabista kun yks tuttu sitä poltteli. Nuuskaa silloin käytin ja alkoholia hyvin harvoin.
12
25
Hei. Olen 12-vuotias transtyttö. Tarinani kyseisestä aiheesta on tässä: Elin ensimmäiset 11 vuotta elämästäni  normaalisti poikana. Käytännössä olin vain luonteeltani erilainen kuin muut. Pienenä minulla oli pitkät hiukset, ja minua kutsuttiin sen takia tytöksi eskarissa.
9
10
Oon 13 vuotias tyttö ja oon kirjottanut tänne ennenkin. Nyt kuitenkin halusin vain purkaa tunteita ulos jonnekin eli ei mitään sellasta hätää, mut lukekaa ihmeessä jos voitte auttaa kaveri asioissa. Siis mä vaihoin syksyllä yläkouluun ahdistavien ja masentavien alakouluvuosien jälkeen.
13
20