Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Moi! Olen 13-vuotias tyttö ja ihastunut minua kolme vuotta nuorempaan poikaan. Ihastuin häneen koulussa huhtikuun lopulla, kun kerroin ystävilleni, että "Oon tainnu ihastua".
599
1031
En tiiä mikä mussa on etten riitä. Oon nyt täs lähi aikoina tuntenu itteni nii yksinäiseks ja näkymättömäks. Päivät menee sängyssä maatessa ja netflixiä katellessa. Vietän välillä aikaa mun yhen ja ainoon kaverin kanssa, mutta seki on tosi vähästä.
1460
550
Oon siis 14 vuotias tyttö jaja mullon vähä ollu kaikenlaisia mietteitä. Rupesin viiltelee ekan kerran ku olin 12 koska mun kolme parasta kaveria jätti mut. Seiska luokalla toki tutustuin kolmeen toiseen kaveriin mutta se oli iso virhe, sillä ne rupes kiusaamaan mua.
993
535
Moi kaikki, oon 12 vuotias trans poika ja halusin kertoo vähä asioista, eli oon ihastunu yhteen poikaan ja mua häiritsee ku mun yks kaveri on kokoaja kateelline ja suuttuu mulle aina ku kerron jotai sille siitä. Se vetää herneet nenää ja sanoo et ei enää koskaa rakastu ja tälläst.
536
588
Alamäki alkoi minun kohdallani yläasteella. 8. luokalla luokkakaverini sairastui masennukseen ja harkitsi itsemurhaa. Oli yksi ainoista, jotka eivät kiusanneet häntä, joten hän sitten avautui minulle tunteistaan ja pahasta olostaan.
238
238
Alotetaan ihan alusta niin pääset paremmin kärryille tästä. Palataan vuoteen 2019 kesään. Olin syksyllä menossa 6lk ja olin kavereitteni kanssa viimeistä kertaa leirillä.
241
255
Okei, hieman yliampuva otsikko, mutta siltä se ainakin tuntui. Eli siinä 17v. kun olin amiksen 1. luokalla niin meitä oli semmoinen kolmen pojan aika hyvä kaveri porukka. Mulla oli ollut masennusta ja ahdistushäiriötä jo aikaisemmin, mutta ne olivat pysyneet kurissa.
244
685
Aloitan kesästä 2019, tällöin kaikki siis alkoi. Olin kymmenen vuotias silloin, ja olin juuri päässyt isoimmasta kiusaamisesta yli. Tapasi kesän lopussa minua vuotta vanhemman tytön, ja ystävystyin hänen kanssaan. Syksyllä meistä tuli vielä läheisempiä, ja huomasimme kipinää meidän välillä.
245
249
Olen noin vuoden ajan miettinyt, että oisin jotain non binary umbrellan alla mutten oo ihan varma mitä. Toisinaan oma keho tuntuu epämukavimmalta asialta ikinä, mutta sitten toisten saatan olla fine sen kaa.
852
525
Muutin toiseen paikkakuntaan koska minulla alkoi koulu. En ollut aiemmin käynyt tutustumassa itse kouluun, minulla ei ollut kavereita siellä uudessa paikkakunnassa. Uusi päivä tuli ja koulun ensimmäinen aamu koitti. Näin yhden kaveriporukan se kaveriporukka näytti aivan unelmalta.
533
531
Hei! Olen 18- vuotias. Mulla oli aikasemmin elämässäni vaikeaa, mutta pääsin kaverin kuolemasta yli, tiedän se on vaikeaa. Alotin myös viiltelyn sen jälkeen ja siinä oli pari itsemurha kertaa, mutta lopetin ne molemmat 2020, kun tiesin että saan apua ja se satutti läheisiä tosi paljon.
439
485
Terve kaikille ihmisille ja muille! Tässä tarinassa aijon kertoa minun kiusaamistarinan ja kuinka selvisin siitä kaikesta. Kaikki alkoi eskarissa kun olin juuri aloittanut eskarin käynnin.
880
430