Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Heipsun hei. Haluan tuoda oman tarinani julki. Ja haluan ihan vain sanoa, että yksinäisyys voi olla osa luonnetta ja osa sinua, kuten koen, että se on osa minua.
326
821
Tiiän, et mun tilanne ei oo todellakaan vakava, mut halusin kysyä neuvoa. Mulla on siis yks hyvä kaveri, joka on ollu mun paras ystävä nelosluokalta asti. Ollaan oltu koko ikämme samalla luokalla.
1572
1959
Tajusin siinä 6. luokalla, et en ehkä oo kiinnostunu vaan vastakkaisen sukupuolen edustajista. Mulle itelle tää oli ihan ok, mut pelkäsin, et mitä muut aattelis tästä. En siis kertonu kellekkää. En ees mun parhaalle kaverille, jonka kans oltiin ihan superläheisii.
844
1718
Mua on kiusattu jo 2lk asti ja kiusataan osittain edelleen, 6lk alkoi ranteen menemisellä paskaksi (kaaduin) ja kiusaaminen jatkui. Nyt olen kohtalaisen masentunut ja olen miettinyt itseni tappamista jo useampaan kertaan, en enää jaksa tätä paskaa, mun loru on loppu tän maan päällä.
287
1105
Käyn yläasteen 8:netta luokkaa. Ja minulla on oppimisvaikeuksia koska mulla on AD. Ei ADHD vaan ADD ja siihen liittyen koulukäynti on vaikeaa, koska on vaikeaa oppia asioita niin että ne jäisivät päähän muistiin.
1276
1566
Olin 13v ja rupesin säätää yhden pojan kaa joka oli mua vuotta vanhenpi. Se vaikutti sillon ihan mukavalle ja näin sitä välillä. Se asu mua parikymmentä kilometriä kauempana. Kaikki suju hyvin.
355
1142
En nyt viittis kirjottaa mitään erittäin pitkää stoorii  tänne, joten yritän  tiivistellä mun elämää tähän.
309
764
Kun olin 3v. kaikki oli hyvin siihen asti, kun mun vanhemmat riiteli. Sillon halusin kadota. Toivoin, että mun vanhemmat rakastais toisiaan, kun istuin lattialla katsomassa mun vanhempien riitaa ja kuinka mun isä pahoinpiteli äitiä. Toivoin, että kunpa tätä ei olisi koskaan tapahtunu.
306
782
Oon tällänen perus 13-vuotias tyttö. Mä olin itsetuhonen ja yritin pari kertaa tappaa itseni.
1069
3553
Kaikki alko vissiin siinä 2017 paikkeilla, ku olin vitosella. sillon viilsin ekan kerran, ulkonäköpaineista johtuneen ahdistuksen takia. Olin mun mielestä tosi ruma ja vastenmielisen näkönen, ja luulin ettei kukaan pitänyt musta.
283
555
Oon ollu pirteä 13v poika. Kesällä mul alko masennus huomasin sen ku kaveri sano et syö jtn, sanoin että en jaksa ja en ollu syöny 15h mitään. Sit se sano et se saattaa johtuu masennuksesta kävin testeissä ja todettii keski vaikea masennus, siitä se sit lähtikin.
303
675
Halusin vaan tulla jakamaan tän tarinan ja mun tunteet.
354
964