Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Olipa kerran kaksi kissaa nimeltä Sulo ja Söpö. He asuivat pienen puun kolossa, mutta eräänä päivänä alkoi kova kova myrsky!  "Apua!", huusi Söpö ja Sulo yritti rauhoitella mutta turhaan. Söpö jatkoi ja jatkoi huutamista, koska häntä pelotti niin paljon!
1942
2654
kirjoitin viime yönä englanninkielisen runon tunteistani. Tulkitse se haluamallasi tavalla.
550
1635
Esikoulusta lähtien olen joutunut häpeämään omaa ulkonäköäni, kiinnostuksen kohteitani ja elämääni. Sain aina kuulla kuinka tarpeeton olen, koska en sopinut yhteiskunnan luomaan muottiin. Eniten sain kuulla pukeutumisestani.
3188
3351
Mä istuin mun perheen ruokapöydässä. Keskusteltii porukoiten kanssa siitä et lähtisinkö niitten kanssa Lofooteille ja mä vastasin kieltävästi. Yhtäkkiä mun sisko alkaa huutamaan mulle et "No miks et mee? Mäki haluisin mennä mun poikaystävän kanssa matkoille mut sillä ei oo rahaa!
675
2034
Iha aluks halun sanoo sen, että oon sukupuolijoustava, vaikka oon biologisesti tyttö. (Ja jos joku ei tiiä mikä on sukupuolijoustava nii se on sellasta, et voin ite päättää millon oon tyttö, poika tai joku muu).
346
1094
Olen ollut aina pitkä ihminen eikä helpotusta asiaan  tuo se, että olen tyttö ja monet ajattelevat, että tytön kuuluu olla suhteellisen lyhyt.
306
1905
Tää kaikki alko siitä, kun mun isällä todettiin aivokasvain, kun olin 9. Se sai jonkinlaisen epileptisen kohtauksen kotona ja siit sit alettii ne tutkimukset. Olin aika pien ja naiivi, joten ajattelin et se vaa leikattais ja sit kaikki ois hyvin.
322
1468
Olen 16 vuotias tyttö (2001 syntynyt) ja ajattelin kertoa tässä omasta kokemuksestani ahdistuksen kanssa. Eli kun tulin yläasteelle kaikki meni vi*uiksi. Seiskalla luokassa oli paljon kiusaamista ja jouduin itsekkin kiusaamisen kohteeksi koska puollustin frendiäni ketä kiusattiin.
1068
1331
Mun tarina alkaa siitä että noh kun olin 4v niin mun äiti alko käyttäytyy oudosti sillä tavalla, että se alko juomaan enemmän alkoholia. Kerran se jätti kaljatölkin olohuoneen pöydälle ja erehdyin maistamaan sitä jonkun verran.
350
914
Kun koulu alkoi olin tosi ujo. Lopulta kun tutustuttiin luokkaan paremmin niin kaikki oli hyvin. Kiusaamista ei ollu muutakun sillee pieniä riitoja silloin tällöin.
329
1889
Moi! Oon 12-vuotias tyttö ja aattelin jakaa tarinan mun pitkäkestoisesta ihastuksestani. Kyseinen poika on ollu mun luokalla siitä asti kun alotin koulun. Niihin aikoihin mä en niinkään välittäny siitä, se oli mulle vaan yks muiden luokkalaisten joukossa.
348
1736
Koko elämäni on tuntunut siltä, etten ole mitään. On ollut yhtä paska fiilis niin kauan, kun vain muistan.
365
1854