Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Lue tarinoita

Nuorten kirjoittamia tositarinoita elämästä. Tarinoita voi myös kommentoida. Oman tarinasi voit kertoa täällä. Tarinat ja kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

Olipa kerran minä, ujo, kaikkien vihaama 8. luokkalainen tyttö. Meillä oli koulussa viimeiselle tunnille järkätty "jouluhässäkkä", jossa oli siis erilaista jouluista ohjelmaa mm. kalenterinsyöntikilpailu, yhteislauluja ja pukin vierailu.
1592
5302
Olipa kerran pieni tyttö. Hän syntyi pienessä kylässä, maatilalla, onnelliseen perheeseen. Tyttö eli onnellisena kunnes hänen piti lähteä esikouluun. Eskarissa kaikki alkoi. Tyttöä syrjittiin. Hänet otettiin leikkeihin mukaan, mutta hänen piti olla aina kulkukissa. Tyttö uhattiin tappaa.
3881
4535
Olen 20 vuotias tyttö. Kärsin masennuksesta jo toista kertaa. Ensimmäinen masennus alkoi yläasteella, kun isäpuoli joi ja huusi ja haukkui mua jatkuvalla syötöllä kuinka paska olen... Nyt sama alkoi kesäkuulla, kun valmistuin toukokuussa amiksesta ja erosin silloisesta poikaystävästä.
7159
10685
Minulla uhkaa tulla hätä, kun mietin mitä missaan elämästäni. Olen vasta nuori nuori, joka on missannut kaiken!
4116
6232
Tämä alkoi kun olin n. 7-vuotias ja katsottiin perheen kanssa jotain ohjelmaa. Kun se loppui äiti ja isä sano että niillä on asiaa. No sitten ne kerto sen, ja mä ja mun veli ei oikein tajuttu sitä silloin, kun oltiin niin pieniä.
3064
7712
Elikkäs tänne on paljon jaettu kaikenlaista joten aijoin nyt itekkin ? Elikkäs ihan ekana voidaan aloittaa mulle TÄRKEIMMÄSTÄ!! ihmisestä eli mun veljestä. Mun veli on 13 vuotias ja kokenut ihan liikaa esim. meidän pikkuveli kuoli ihan pienenä ?
2957
5347
Moi oon 14v poika kohta 15 ja haluun avautuu mun omasta viiltelystä. Se alko noin kesän alussa kun en vaa enää jaksanu sitä paskan määrää mitä mulle tuli. Sitte vähän ajan päästä löysin ihanan tytön jonka kans oli aluks "pientä säätöö".
687
1922
Kutosluokan alku meni ihan on, mutta vuoden lopus päädyin väärään seuraan. Tän ryhmän painostuksen takia aloin poltella ja omistin myös sähköröökin yhes vaihees. Jäin jossain vaiheen kiinni tupakasta ja jatkoin elämää ihan normaalisti ilman tupakkaa.
792
1659
Moi. Eli siis joku kuukausi sitten halusin olla meidän luokan suosituimpien tyttöjen kaveri (Iidan ja Essin). No sitten meistä tuli tosihyvät kaverit.. Tajusin sitten myöhemmin, että ne haukkuu muita luokkalaisia ja puhuu sellasista jutuista jotka ei kuuluis meijän ikäsille..
772
2432
Oon aina ollu huonoissa väleissä mua kolme vuotta vanhempaan veljeen. Ollaan aina riidelty, tapeltu ja ärsytetty toisiimme. Se on aina haukkunu mua, enkä oo tietenkää ikinä pystyny pienempänä ja ujona pistää siihe mitää vastaa.
932
2054
Mun vanhemmat on aika perus keski-ikäksiä mut niillä on yks ongelma, ne harrastaa seksiä joka vklp ja oon kuunnellu sitä jo monta vuotta. 2 pahinta asiaa on ku äiti haluis erota koska iskä on iha sekasi mut äiti ei osaa koska iskä on aina riidan jälkee kiltti ja pytää vittu sänkyy.
765
2096
Hei, ajattelin että kirjoittaminen auttaa joten ajattelin kokeilla. Aloitan vaikka siitä että tarina tulee olemaan monimutkainen, perhekuvioni on mitä on. Mutta painotan; isäpuoli josta puhun on muiden lasten isä, ei minun. Omani ei ole elämässäni enkä tiedä hänestä mitään.
1484
2675