Minkälainen olen

Kuka olen? Ikä: 14

Moi, olin 13 kun tää tapahtu..... Minua alettii kiusaa siitä että olin "UwU"  ja halusin pukeutua hameisiin ja peruukkeihin. Se loppui kummiskin kun muutin tyyliäni ja vaihdoin hameista farkkuihin ja peruukista lippikseen. Sitten muutokseni jälkeen sovin yhtäkkiä joukkoon ja olin kiusaajieni ruokapöydässä istumassa tavallisesti. Haluaisin olla kyllä vielä japan girl mutta en pysty... pitäisikö minun kuunnella sisäistä ääntäni vai pitääkö minun olla samanlainen kuin muut?
 

Kommentit

UwU kawai 16.03.2023 - 22:11

Mäkin oon uwu ja rakastan sitä tyyliä! Pysy tuollaisena! Älä välitä muista ja oo vaa rohkee oma ittes! Oikeesti älä kuuntele kiusaajia ne vaan haukkuu tahallaan ja koittaa saada pahan mielen sulle! Go girl pystyt tähän oot tärkee oo rohkeena kiusaajii vastaan mäki oon uwu ja siit kiusaamisestki oon mäkin yli päässyt! Muista olla oma ittes ja Go girl japan UwU Kawaii!!!

UwU 16.03.2023 - 22:08

Tsemppiä!

Nuortenlinkki 15.03.2023 - 15:29

Todella ikävää, että sua kiusattiin siitä, tuosta :/ persoonallisuushan on ihan mielettömän ihana asia! Useasti nuorena voi olla kova paine yrittää sulautua joukkoon ja myöskin ulkopuolisilta saattaa tulla enemmän kritiikkiä, jos on millään muotoa erilainen. Tämä onneksi yleensä helpottuu iän myötä: vanhemmiten yleensä itsevarmuus kasvaa ja sitä välittää vähemmän mitä muut sinusta ajattelevat :)

Kuulostaa siltä, että toi UwU tyyli on sulle tärkeä asia, joten olisi ikävä, jos joudut siitä kokonaan luopumaan! Löytyisiköhän mitään suomalais-japanilaisseuraa tai vastaavaa, josta löytyisi muita samanhenkisiä nuoria? Tai mikäli et esimerkiksi enää koe luontevaksi koulussa pukeutua tuolla tyylillä, voisitko kuitenkin yhdistää joitakin tiettyjä elementtejä UwU tyylistä muun asusteen kanssa? :) 

tsemppiä Nuortenlinkistä!

Lisää uusi kommentti