Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Yksinäisyys

Lonely Ikä: 17

Oon kauan ollu ilman kunnollista kaveria. Mulla ei oo oikeen koskaan ollu sellasta kaveria kenen kaa vois hengaa ihan millon vaan ja kelle vois avautuu mistä vaan. Oon siis 17 vuotias. Ala asteella mul oli kyl paljon kavereita mut sit ku vaihoin koulua niin kaikki vaan katos enkä sieltä uudesta koulustakaan saanu pysyviä kavereita. Ylä asteella taas kaikki tyylii vihas mua… oikei ymmärrän toisaalta kosk olin aika ujo ja en muiden mielestä varmaa mikää kaunis. Nyt haluisin kivan kaveriporukan tai ees yhen kunnollisen ystävän/ parhaan kaverin. Ainoo ongelma on et mistä sellasen saisin…

Kommentit

viivi17 28.04.2022 - 22:34

Samaistun todella hyvin valitettavasti

Nuortenlinkki 11.04.2022 - 14:29

Moi Lonely kiitos, kun jaoit tämän tarinan <3 uskon, että moni nuori voi samaistua sun tilanteeseen. Se ei todellakaan ole aina helppoa muodostaa uusia ystävyyssuhteita! Onko sulla joitakin harrastuksia joissa käyt säännöllisesti? Erilaiset joukkuelajit on yksi hyvä keino tavata uusia tyyppejä. Myöskin moni kunta järjestää maksutonta toimintaa nuorille, eli kannustaisin sua sieltäkin tsekkaamaan millaista toimintaa sun kotikunnalla on tarjolla nuorille :)

Lisää uusi kommentti