Tarviin kai apua??!!

Apua tarvitseva Ikä: 12

Moi! Oon 12v tyttö ja musta tuntuu et olisin masentunut , koska mä välillä villtelen itteeni ja haluun kuolla! (oon kans monta kertaa yrittäny tappaa itteeni). Ja kaikki on tosi paskasti. Oon koulussa iloinen mut sit laitoksessa oon yleensä vaan yksin huoneessa itkemässä. Ja mul ei oo ollu 2 viikkoon tehnyt mieli ruokaa?
 

Kommentit

Anonyymi 11.12.2022 - 23:32

moi. tiiän et nyt varmaa sulla on tosi vaikeeta. ja mulla on aika paljon takana itsetuhosuuta ja masennusta ja tiiän suurinpiirtein minkälaista käyt läpi. Ja pyydän vaikka se on vaikeeta puhu jonku kans. Oon siinä pisteessä et oon yritänny tappaa itteni lukuisia kertoja ja osastolla oon ollu monta kertaa. Pelasta ittes. Pyydän. Mieti kaikki asioita miitä tuut kokeman. Elämä ei oo helppoo mut pliis pysy hengis ees mun vuoks. Haleja ja tsempei sulle

Nuortenlinkki 30.11.2022 - 09:43

Hei Tarviin kai apua. Kuulostaa ehdottomasti siltä, että tota sun tilannetta olisi hyvä miettiä tarkemmin jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Voisit esim. laittaa viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan niin voimme miettiä tilannetta paremmin siellä sun kanssa. Myöskin sekasin chatiin pääsee juttelemaan vuoden jokaisena päivänä. Nuortenlinkin sivuilla on suora linkki sinne :) 

Lisää uusi kommentti