Kuinka olla pelottava haamupoika?

S.K.


Oletko aina ihaillut "pelottavaa" tyyliä ja käytöstä? Pidätkö Rufus Redin musiikista? Haluatko olla se siisti poika, johon kaikki tytöt on hulluna? Sitten voisit haluta olla itsekin pelottava haamupoika. Haluat ehkä vinkkejä, tässä olisi niitä tarjolla :)
1. Kuuntele surullista musiikkia saadaksesi tunnelmaa. Creature Feature on hyvä, ja myös muut kammottavat laulajat, kuten MCR, Ghost Town ja Jazmin Bean ovat myös mahtavia. Surullinen musiikki on pakollista, kun haluat olla yksin ja pohtia elämäsi synkkiä puolia. Kuuntele myös Kanon Wakeshimaa. Muista, että voit kuunnella myös klassista musiikkia ja oopperaa, ja kaikkea vanhaa.
2. Käytä oikeita vaatteita. Ruskea, harmaa ja musta sopii hyvin. Käytä repeytyneitä vaatteita, tai sitten sitä, mitä ihmiset käyttivät sata vuotta sitten. Älä käytä liikaa kirkkaita värejä, (yksi kirkas asuste ei haittaa), ja käytä paljon harmaata. Creature Feature on hyvä malli.
3. Kokeile meikata vähän. Koska haluat näyttää kuolleelta, puuteroi iho harmaasävyiseksi, ja laita harmaata silmien alle. Älä kuitenkaan meikkaa niin paljon kuin tytöt.
4. Sano synkkiä asioita, kuten "kuolema on ihanaa", "lopun ajat ovat käsillä", tai sitten vaan mumise itsekseen.
5. Älä naura ihmisten vitseille, mutta naura joskus, mutta kammottavasti ja hiljaa.
6. Esitä, ettet ole kiinnostunut, kun muut puhuvat. Voit toki joskus puhua ihmisten kanssa, mutta vain epämääräisistä aiheista, kuten kuolema, tai sitten vanhoista tapahtumista.
7. Älä pelaa välitunnilla mitään, ja kun uit tai luistelet, haahuile vain ympäriinsä.
8. Puhu paljon entisistä elämistäsi vuosikymmeniä sitten, ja käytä vanhan ajan kieltä. Esitä myös tyytymättömyyttä nykyaikaan. Tämä saa ihmiset ajattelemaan, että olet oikeasti satoja vuosia vanha, kuolematon haamu.
9. Tutki asioita, kuten kuolema, vampyyrit, yö, vanhat uskonnot, merirosvot ja kaikki vanha. Vielä parempi olisi, jos sanoisit satunnaisia faktoja näistä asioista.
10. Älä näytä tunteita, ja ole ilmeetön aina. Älä puhu tunteistasi paljon muille, mutta toki saa vanhemmille ja terveydenhoitajalle.
11. Toimi aina kyynisenä, masentuneeta ja väsyneenä. Tämä tarkoittaa sitä, että sanot synkkiä asioita, ja toimit oudosti.
12. Sisusta huoneesi repeytyneillä, vanhoilla verhoilla, vanhoilla tölkeillä, ja vanhoilla, rikkinäisillä tavaroilla, ja pidä entisen vuoden vuoden seinäkalenteria. Tämä saa ihmiset pitämään sinua entistä haamumaisempana. Kokeile myös hämähäkinseittiä, ja saa huoneesi tuoksumaan lämmitysöljyltä. Tee huoneestasi vanhan näköinen. Polta paljon kynttilöitä. Tämä kaikki siksi, koska haluat olla todella vanha haamu.
13. Lue vanhoja nuotiotarinoita. Unohda nykyaikainen vampyyrifiktio, lue vanhoja pelottavia juttuja, jotka ovat totta.
Varoitus: jotkut saattavat pitää sinua outona.

 

Kommentit

S.K. 06.09.2022 - 15:31

Unohdin mainita, että tämä on Halloweeniksi. T. SK

Lisää uusi kommentti