ihan perus teinitytön ongelma:)

:)

Moikka! Mulla on niin helposti samaistuttava ongelma. Eli siis ku olin vasta X ikänen (joilleki jo ihan ”tavallinen” ikä ihastua/rakastua mut mun kohalla tosi aikanen) tapasin yhessä paikassa (en voi kertoo missä koska ois joilleki muuten ilmiselvää kuka oon ja kenestä puhun) yhen aivan ihanan pojan ja me juteltiin siellä tosi paljon ja aloitin viestittelee sen kaa vähän myöhemmin.

Juteltiin koko ajan ihan kaikesta eikä tarvinnu keksii puheenaiheita. Se oli niiiiiiin ihanaa, kunnes jotain vaan tapahtu. Kumpikaan ei mitenkään suuttunu tai mitään sellasta mut se vaan loppu. Tavattiin sit myöhemmin ku olin jo X vuotta vanha ja meil oli kahestaan edelleen yhtä ihanaa, mutta ei enää jatkettu viestittelyy vaikka yritin, nii tuntu ettei tätä poikaa enää kiinnostanu tai et ei ollu hirveen luontevaa enää se keskustelu.

Edelleen mietin välillä et mitä ois pitäny tehä toisin koska, mulla on viel tunteita sitä kohtaan mut en voi enää tehä asialle mitää. Mutta mulla on siis kaikki hyvin ja oon jo hyväksyny sen, ettei meist ikinä tuu mitää ja kyllä nääki tunteet ajan kanssa lähtee pois. Oli vaan tosi ihanaa viestitellä tän ihmisen kaa ja elää rakkaudessa muutama kuukaus. Mut oon niin nuori et kyllä tässä on vielä paljon aikaa löytää joku mulle parempi. Kiitos jos jaksoit lukee kokonaan<3 Kirjotin tän sen takii et tiiän et on tosi samaistuttava ja jos jollain on tällanen tilanne, nii ei se maailmaa kaada:)))

Kommentit

Lisää uusi kommentti