Yksinäisyys

x Ikä: 16

Moi. Oon 16v tyttö ja musta tuntuu, että mulla ei oo kunnon kavereita :( Oon ollu koko peruskoulu ajan kiusattu ja ulkopuolelle jätetty. Peruskoulusta sain vaan pari kaveria, mutta kukaan niistä ei ollut mun tyylinen ja joidenkin kanssa meni välit poikki, koska he tekivät tosi paskasti mulle. Muutin sitten toiseen kaupunkiin ja aloitin toisen asteen koulun (lukio/amis). Siellä yritin tosi paljon puhua ihmisille, mutta kenekään kanssa ei oikein klikannut. Tottakai on jotain keiden kanssa hengaan koulussa, mutta siihen se jääkiin ja tuskin koulun jälkeen tuun ketään heistäkään näkemään.

En oikeesti tiedä mitä tehdä enää, oon yrittänyt olla sosiaalinen koulussa, kokeillu harrastuksia ja jutellu netissä ihmisille, mutta ei löydy ketään jolle voisin avautua syvemmistäkin asioista ja tehdä kaikkea kivaa. Koen, että ite oon nörtin ja suositun väliltä, mutta kovin moni on vaan jokotai. Oon myös ”international”, koska oon aina pienestä asti seurannu ulkomaalasia sarjoja ja tubettajia ja kuuntelen paljon erikielisiä biisejä, muutakin ku enkkua ja aina rakastanu matkustaa. Vaikka oon kaveriporukasta haaveillu niin ois kiva et ees löytyis yks hyvä ystävä :(

(ja tää viesti on vähän sekava, mut en jaksa nähä nyt vaivaa
kirjottamiseen lol)

Kommentit

Tuki 25.12.2021 - 17:31

Mulle voit avautua. Kyllä sä löydät kavereita aivan varmasti. Kerro myös vaikka äidille että sua kiusataan ja lopeta se nyt. Ei sun tarvii saada saman laista kaveria kuin sä oot vaan kaveri joka susta pitää onnea.

Anonyymi 20.12.2021 - 18:08

oot mun sielunsisko ihan samat fiilikset mullaki ja oon about samanikänen mäki oon kousattu ja mua syrjiittiin paljon mut lukios oon jonku verran saanu kavereita mut en just ehk sellasii keiden kaa klikkais ihan täysin mut äääh pitää vaa olla uskoo siihen et asiat järjestyy tai jotai emmätiiä toivottavasti löydät hyvän tai hyvii ystävii koska sä niin ansaitset niitä ihan varmasti mut välil maailma on vaan epäreilu ja ain löytyy ihmisii keille puhuu ite oon löytäny parhaat ystävät isoskoulutuksen kautta ja muun harrastustoiminnan ja usein jos hengaat koulus joidenki kaa nii vaik se onni tosi sad nii sun pitää yrittää olla se joka järkkää tapaamisii aktiivisesti jos ne ei oikee lähe siihen eikä oo sen jälkee oma alotteisii noi sit ymmärrän sit ne ei vaan oo hyvii kavereita mut tsemppii ihan sikana kyl kaikki järjestyy mä uskon suhun ja luotan suhun!!

Ei nimeä 23.11.2021 - 18:35

Hei. Kyl sä viä löydät jonkun kaltases jolle voit avautua. Ite oon kans ollu tosi yksinäinen nuorempana. Tsemppiä kaverin etsintään!

Anonyymi 12.10.2021 - 01:38

Sama! :) Mutta kyllä se siitä. Elämä etenee ja ystäviä saattaa sitten aikuisiällä tulla.

Lisää uusi kommentti