Yksinäisyys...

Aurora Ikä: 12

Tämä siis alkoi joskus 2020 lopussa, kun koulussa minulla ei ollut enää oikein tekemistä välitunneilla. Välillä joku tuli kanssani juttelemaan, mutta suurimman osan välitunneista vietin omissa oloissa katselemassa muiden touhuja. Keskustelin erään luokkalaiseni kanssa tästä ja hän sanoi, että voisin tulla hänen kanssa esimerkiksi juttelemaan, milloin haluaisin.

Kuitenkin olen aika ujo, ja minua pelottaa, että minut vain hakattaisiin, jos menisin kysymään sellaista. Minulla on siis lievää masennusta ainakin tämän nettisivun testin mukaan. Mainittakoon vielä, että välillä minulla on sellaisia päiviä, jolloin vain haluaisin kadota maailmasta. Esimerkiksi

Kommentit

Nuortenlinkki 06.05.2021 - 11:03

Moikka Aurora,

kiitos kun kerroit tarinasi! Laittaisitko viestiä meille Nuortenlinkin nettineuvontaan, missä voidaan yhdessä miettiä mikä auttaisi tilanteessasi. Yksin ei tarvitse jäädä <3 Voit laittaa viestiä tästä.

-Nuortenlinkki

TassuSiipi 03.05.2021 - 09:19

Hei !

Ite oon myös kamppaillu yksinäisyyden kanssa koko ylä-asteen läpi. Ei ole helppoa olla yksin ja katsella kun muut pitää hauskaa. Onko sun koulussa jotain psykologia jolle voisit puhua? Onko sun opettaja tietoinen asiasta?

Uskon että he voisivat auttaa sua. Eikä tarvitse olla mitenkään ujo. Oikeesti sä riität tollasena kun olet <3 Eikä kukaan saa hakata sua. Koska sä et ansaitse sellasta kohtelua.

Lisää uusi kommentti