Yksinäisyys

. Ikä: 13

Moi! En oikee tiiä miten alotan joten meen suoraan aiheeseen, oon 13 eli oon seiska luokalla. Kun koulut alko tutustuin mun uuteen luokkalaiseen ja musta ja siitä tuli parhaat kaverit eli siin vaihees mul oli mun luokalta kaks parastakaveria, tää uus luokkalainen ja mun vanha kaveri, no nää mun molemmat parhaat kaverit tutustu toisiinsa ja ne on nyt ihan hemmetin hyviä kavereita.

Jään siis koulussa aina ihan yksin, ja vapaa-ajalla myös, oon kyllä sanonu niille tästä mut ne sanoo et yrittää tsempata ja ottaa mua mukaan mut mikään ei tunnu muuttuvan kaikki jatkuu vaa samalla tavalla.

Mitä mun pitäis tehä?

Kommentit

koulukiusattu 05.05.2021 - 21:36

Hanki uusia kavereita ja unohda nuo kaksi

Anonyymi 06.03.2021 - 16:15

Hei.

Mul on käyny vähän samal taval. Tutustuin vitosel yhtee tyyppii, joka on samal luokal mun kaa. Ja meist tuli parhait kavereit ajan myötä. Mut sit seiskaluokal tuli uudet luokat ja meijän luokalle tuli pari uutta tyttöö ja niide joukos oli yks joka sit hakeutu vähän ajan pääst mun ja mun parhaan kaverin seuraa. Aluks se oli ärsyttävää ainaki mun mielest koska tuntu että se kiilas mun ja mun kaverin väliin. Ja jäin vähän yksin.
Nykyää ollaa niin sanotusti kolmen gängi mut ollaa erkaannuttu aika paljo koska meijän on tosi vaikee olla kolmestaa. Nii mun paras kaveri on alkanu olee sellaste tyyppien kaa joiden kaa ite en oikee haluis olla. Ja oon sit vähän niin ku joutunu olee sen mun toisen kaverin kaa.(joka siis on ihan kiva tyyppi, mut haluisin olla enemmänkin mun parhaan kaverin kaa) ni nykyää oon koko ajan kahen välil et oonks mun kaverin kaa vaa vai meenks mun parhaan kaverin luo. Mut se on vielä hankalampaa koska mul on ongelmii josta vaa mun paras kaveri tietää mun lisäks ja syytän meijän etääntymisest koko ajan itteeni. Koska oon niin huono kaveri omasta mielestäni.

Mut joo piti sanoo et kannattaa yrittää olla niitten kaa vaik alus vähän kerrallaa ja vaik puhuu nillee mist sust tuntuu.( tosin sen sä taisit jo tehä) mut kuiteki. Aina kannattaa yrittää?

Lisää uusi kommentti