Transsukupuolisuus

TeZVX Ikä: 12

Hei. Olen 12-vuotias transtyttö. Tarinani kyseisestä aiheesta on tässä: Elin ensimmäiset 11 vuotta elämästäni  normaalisti poikana. Käytännössä olin vain luonteeltani erilainen kuin muut. Pienenä minulla oli pitkät hiukset, ja minua kutsuttiin sen takia tytöksi eskarissa. Minusta sillä ei kuitenkaan ollut väliä. Kuitenkin tuossa jossain 2020-vuoden alussa aloin tuntea itseäni tytöksi. Tunne oli pieni, mutta siitä huolimatta olemassa oleva. Ajattelin, että se menee ohi muutamassa viikossa, joten sivuutin sen. Sitten tuossa 2020 joulukuussa tunnetta alkoi olla mahdoton jättää huomiotta. Minua ahdistaa olla alasti peilin edessä, koska minusta tuntuu, että keho, joka on peilissä, kuuluu jollekin muulle, kuin minulle. Siis sillä on samanlaiset piirteet, mutta sen sukupuoli on poika. Koulussakin olen melkein koko ajan välitunneilla tyttöjen kanssa. Minulle ostetaan miesten vaatteita, vaikka en halua. Minusta siis toisin sanoen tuntuu, että olen tyttö, vaikka olen tietoinen siitä, että olen biologisesti poika. Olen jutellut asiasta mm. koulukuraattorin kanssa ja sukupuolen korjausleikkaus, hormonihoidot jne. ovat vakavassa harkinnassa.
Toivon, että ymmärrätte. Hei hei!

Kommentit

travis scott 21.04.2022 - 09:35

kys

Ei nimeä 24.11.2021 - 18:56

Hei. Mun mielestä oot rohkee ku kirjoitat tällatteesta asiasta näin avoimesti. Mulla on myös pari siun kaltasta ystävää, ja eipä loppujen lopuksi suurinta osaa ees haittaa asia, ja kaikki on vaa sillee et joo ihansama, oo mikä tykkäät ei se meihin mitenkään vaikuta.
Ite siis oon non-binary, eli en vaa luokittele itteeni kummaksikaan.

Anonyymi 15.06.2021 - 01:05

Mulla on sellanen tunne et haluaisin olla mielummin poika mut sitten taas haluaisin olla tyttö ja välillä haluaisin olla non-binary (eli ei kumpikaan)

joku bi pelle 26.03.2021 - 09:37

tiiä miltä tuntuu.2019 mä vasta aloin miettiä mun seksuaalisuutta ja päädyin bi seksuaaliksi en oo vielä kertonut oikeestaan kenellekään ja tuntuu oudolta.

TeZVX (Tarinan alkuperäinen kirjoittaja) 17.03.2021 - 20:31

Pahoittelut, jos tämä tarina tuntuu viimeistelemättömältä. Kirjoitin sen, kun olin ulkona, ja käteni meinasivat jäätyä.

Lisää uusi kommentti