rakastuminen..

juustokakku :( Ikä: 12

Moi kaikki, oon 12 vuotias trans poika ja halusin kertoo vähä asioista, eli oon ihastunu yhteen poikaan ja mua häiritsee ku mun yks kaveri on kokoaja kateelline ja suuttuu mulle aina ku kerron jotai sille siitä. Se vetää herneet nenää ja sanoo et ei enää koskaa rakastu ja tälläst. Mua on alkanu ärsyttää se nii mun tekis mieli alkaa sanoo sille päin naamaa. But anyways back to the point. Eli siis kuten sanoin niin oon ihastunu tähän yhteen poikaan jo monii viikkoi ja must tuntuu et se alkaa pikkuhiljaa tykkää must takas (btw tää poika on yks mun hyvä kaveri) ja tota en tiiä, oon puhunu monelle tästä pojasta koska se on nii ihana ja ymmärtäväinen, mä ja se ollaan niiku kaks marjaa. En oo koskaa kokenu sillee oikeet rakkautta paitsi nyt ja oon edelleen ihmeissäni miten se jaksaa mua lol.

Puhun aina vaa kaikest randomist ja oon todella nörttimäinen ja outo, jotkut sanoo et oon uniikki mut en tiiä. Ite vihaan vaa itteeni lol tää poika tietää et tykkään siitä koska oon kertonu sille siitä. En oo kyl varma jos joskus sen kaa meen yhtee nii et miten se menee, toivoisin et hyvin tho. En tiiä paljoo mitä kertoo täs enää joten joo lol saa laittaa kritiikkiä tai neuvoo asiaan liittyen.

Kommentit

Anonyymi 27.01.2022 - 13:03

mun mielestä oin hienoo et kerrot tästä ja muista, että jos se ei pidä susta takas niin se ei sit vaan oo se oikee.joku upee tyyppi tulee pitää susta just tollasena

Lisää uusi kommentti