mitä teen?

OK Ikä: 16

Oon 16 vuotias teini ja elämän tilanne on outo. Lapsuus oli parasta ku olin mun sisaruksen kaa koko ajan. En tiiä mitä kävi, mut mun sisarus vää hylkäs mut, ajattelin et se tulee takas mut se muutti kotoo ja sen jälkee yritti tappaa ittensä. Olin iha shokissa ja se otti koville. Sen jälkee oon ollu iha kujilla. Aloin viiltelee ja itkin ja itkin koko ajan, yritin kertoo mun vanhemmille mut ne vaa ajatteli et haen huomioo ku pitää keskittyy siihe mun sisarukseen ja tajuun kyllä mut ne ei tajuu et mullaki on vaikeeta ja haluisin vaa kuolla. Kävin kuraattorilla mut ei sekää auttanu, mun kaverit on nähny mun jäljet ja ne tietää paljon mut ei kaikkee. MITÄ MUN PITÄS TEHDÄ?

Kommentit

kapteeniupponalle 06.08.2021 - 20:56

mitä tehdä jos on lätkässä tyttön ja itse on muija ja se tyttö on mun paras kaveri. joka tietää et oon lätkäs siihen mut en osaa tehdä aloitetta.

Auttakaa kapteeniupponallea!

Anonyymi 02.08.2021 - 14:01

Moi. Kuulostaa pahalta. Esim. Sekasin chatissa on luotettava aikuinen jolle voi puhua jos ei kukaan muu suostu kuuntelemaan. Onneksi sulla on kavereita :) Elämässä kaikilla on joskus vaikeaa ja vaikeat ajat voi tosin kestää kauankin, mutta olet vahva ja pääset vaikeidenkin asioiden läpi elämässä. Kaikki tulee vielä olemaan hyvin :) Mullakin on joskus ollut tuollaisia huonoja tilanteita ja luulin että koko elämä olisi huono, mutta nyt kaikki on hyvin ja olen iloinen että elämäni on mennyt juuri näin :) Yritä vaikka keskittyä johonkin mitä tykkäät tehdä ja puhu vaikka sekasin chatissa aikuiselle. Jos et ole käynyt siellä, niin se on sellainen chat, jonne jonotetaan ja välillä jonotuksen aikana on ryhmächat, jossa ihmiset ovat mukavia :) Siellä chatti on ihan anonyymiä, eikä kukaan mistään saisi tietää henkilöllisyyttäsi. :) Tsemppiä, yritä kestää! Et ole ainut jolla on juuri nyt tuollaista, pääset sen tilanteen ohi.

Lisää uusi kommentti