Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Jotain parsaa

Xombimutsi Ikä: 13

Elikkä siis....mä oon 13-vuotias lesbo tyttö 7-luokalta ja en oo varma mutta ehkä saatan olla ihastunu mun tosi tosi tosi läheiseen kaveriin. Mulle vaan aina tulee semmonen mustasukkanen tunne jos se puhuu jonkun muun kanssa tai nauraa niitten muitten ihmisten jutuille. Mä haluisin vaa pitää sen mun omana, vaikka ei se min mitä omaisuutta oo todellakaa. Me ollaan siis ihan sika läheisii ja kerrotaan toisillemme paljon asioita esim. liittyen runkkaamiseen jne. Se tyttö on myös osa meiän kolmen gängiä johon kuuluu myös yks toinen mun tosi hyvä ystävä, tyttö hänkin.

Niin siis mä kerroin sille paljon asioita yks päivä ja sitte se paljasti et se on ihastunu johonkin poikaan 7 luokalla mut ei kertonu tarkemmin, paitsi ettei se oo meiän luokalla. Ja joo, mua alko ärsyttää kun se ei kertonu mulle ja muutenki tulin taas mustasukkaseks. Mä en tiiä mitä mun pitäis tehä, mä vaan haluisin olla sen kanssa, koko ajan, 24/7 tai jotai. Mutta se taitaa olla hetero, ei oo ainakaa väittäny muuta ja kaikki sen ihastukset on ollu poikia (ollaan siis tunnettu 7 vuotta)..tai no, ei se niitä kaikkia ihastuksia mulle varmaan oo kertonu. Mutta kuitenki, oon iha hukassa ja mun masennus (jos sitä siksi voi nyt kutsua) on tulossa vähän takasin tän asian takia, on niin ahdistunu olo ja mä vaan ajattelen sitä joka minuutti ja haluisin halailla sitä ja tehä jotain vielä läheisempää (joo mä tiedän, oon ihan liian nuori siihen asiaan). Mun sydäntä kuristaa ja puristaa ja joskus en saa henkee ku itken nii paljon ja sit alkaa itkettää vielä enemmän. Mä oon iha palavasti ihastunu siihen mutta se ei varmasti oo muhun ku se tykkää sitä jostain pojasta...huoh kunpa se vaan kertois mulle kuka se on...itkettää mutta vesi pysyy simmuissa.

Kommentit

Lisää uusi kommentti