elämää

jokuvaa Ikä: 13

Joo hei. Musta tuntuu et oon vaa huonompi ku kaikki muut :)). Keväällä hengasin kokoajan mun kavereiden kans ja meillä meni tosi hyvin. Mun kaverit on vähä paskoi ku ne on vähä semmosii homofoobisii ja rasistisii mut ei mulla oo ketää muutakaa jonka kans voisin olla. Kavereiden hankkiminen on vaikeeta mulle koska mä välitän ihan liikaa siitä mitä muut ajattelee musta vaikka en ees tuntis niitä.

Täs muutaman kuukauden sisällä oon viillelly ja on ollu unettomuutta. Nyt meen seiskalle muutaman päivän päästä nii mua jännittää ku meidän luokat on sekotettu. Mä oon just sillä huonommalla luokalla hahahhh. Siellä on kaks mun parasta kaverii mut must tuntuu et ne on paljo parempii kavereita kahestaa ku mun kanssa. Mun parhain kaveri on toisella luokalla. Mua vaa jännittää paljo ja oon vähä sekasin. Oon myös kesälomalla yrittäny laihduttaa nii nyt oon onnistunu ainaki. En urheile oikeestaan yhtää nii oon vaa syöny vähemmän. Mut joo ei mulla oo ketää joka auttais mua missää näis asiois paitsi joskus puhun mun kavereille yöllä kuitenki joistai jutuista.

Kommentit

Ei nimeä 23.11.2021 - 19:36

Kuulostaa mun frendiltä.
Mut hei, eiks kaikella oo tapana järjestyä ajan kanssa?
Ja on mullakin vaikeeta ku mun faija ei hyväksy mua sellasena ku oon ja se on muutenki rasisti ja homofoobikko. Et hei, ymmärrän kyllä täysin sun olotilan ja tsemppaan sua jatkoon. Kaikkea hyvää sulle!

Lisää uusi kommentti